Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els tuitaires gaudeixen de la bellesa de les Illes

També parlen de política, s'indignen, reivindiquen, es manifesten...

Cris ‏(@cris_milantojos): "Però quin luxe!! I quanta gent!!! Per una vegada m'ha servit ser alta #solsticiodeinvierno #solsticegifts #catedraldepalma".

Àngels Àlvarez (‏@alvarez_angels): "Els matins del Terreno... #elterrenoconnexions".

Tomeu Mir (‏@tomeumir78): "Això és #Menorca. Sense paraules allò que vivim aquests dies!!! 20 de desembre i més de 20 graus!! #iloveit".

Santi Ferrer ‏(@ferrericosta): "Desembre, a les portes de #Nadal #winteriscoming #Eivissa".

Juanjo Cardona ‏(@JuanjoGxE): "Passejant pels boscos d'Eivissa. #natura #PeuDeRata".

Toni Alorda ‏(@tonialorda): "En la història honesta de com es forja i nodreix l'anticatalanisme a Mallorca, no bastarà destacar la propaganda i abusos de l'espanyolisme".

Isidor Marí (‏@IsidorMari): "A més de parlar de llistes, / ara tots parlem d'enquestes. / Ens plouen sumes i restes, / i tots juguem a analistes. / I qui fa independentistes???".

Marcel Pich ‏(@MarcelPich): "Així, els afiliats d'@esquerrailles que aposten pel projecte de @MESperMallorca no formaran part de les llistes perquè el @psm_entesa no vol?".

Neus Truyol Caimari ‏(@Neustru): "PP: 'S'està creant ocupació en tots els sectors i feina de qualitat'. Deu ser pels esforços de promoció de la corrupció #ProuEstafes".

Biel Company ‏(@CompanyBiel): "Jornada de reforestació organitzada per @AirEuropa, @RiuHoteles i @TUIGroup. Voluntaris de @TotspersaSerra. Gràcies".

Xisco Xavier Roig (‏@xiscoroig): "No cal anar a països llunyans. Aquí a #Menorca també tenim perles de la seguretat i higiene en el treball".

Maria Pizà Nicolau ‏(@Maria__Piza): "No som terroristes, som anarquistes! Concentració en solidaritat amb les represaliades per #OperacionPandora a #Palma".

Jordi Morey ‏(@JordiMorey): "Claassen ara vol unió??? Si s'ha dedicat a tot el contrari des que és accionista.... #Al·leluia".

MiqVel Àngel Maria ‏(@Mangelmaria): "El @gobmenorca és una de les millors coses que li han passat a Menorca els últims 30 anys. Campanya desprestigi del PP = #EfecteBoomerang".

Jordi Borràs (‏@jordiborras): "Avui els fotoperiodistes també estem en peu de guerra #nomordassaBcn".

Pere Martí Colom ‏(@peremarticolom): "Com sempre que els @mossoscat tenen un èxit policial, silenci. Doncs felicitats per la detenció de tres jihadistes que anaven a Síria".

Víctor de la Torre (‏@delaTorre_V): "Hem aconseguit quelcom molt meritori: el CEO és reconegut ara ja per tots els mitjans espanyols com una font de veritat absoluta". 

TONI ALBÀ ||*|| ‏(@tonialba): "@naciodigital Penso en aquella mosca que mira de travessar el vidre de la finestra una vegada i una altra i una altra i una altra i...".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT