VIST AL TWITTER

Els tuitaires reinterpreten Sant Valentí

L'actualitat, en una selecció de piulades

JosepCat (@JosepCatt): "Què creieu que regalarà Marhuenda a Rajoy avui? #SanValentín".

Melcior Comes (@MelciorComes): "Sant Valentí és a l'amor el que Rajoy és a la política. #feliçdia".

Sr. Jägermeister ‏(@ManuMen84): "Feliç dia de Sant Valentí a tots/es".

Ferri ‏(@ferri61): "#FeliçDiaDeSantValentí: 7.99 € Tuit patrocinat per El Corte Inglés".

Elisa Pons (@elisapv64): "Que si els imputats són del PP s'ha d'esperar que declarin i tal. Si ho són d'altres formacions, són corruptes i han de dimitir". Tuitaire

Pau Vadell ‏(@PauVadell): "Paraules, poesia, corrupció mallorquina, calçots... Un dissabte memorable! @gloriajuliae #mallorcaStyle". Poeta

J.M.C ‏(@JmCalds): "Cada matí quan esmorzem ho fem amb un nou cas de corrupció. Les magdalenes et fan un nus a la gola. Quin panorama!!".

José Ramón Bauzá ‏(@JRBauza): "Escoltar els que més saben ens ajuda a millorar. Conversa amb presidenta @AmadibaOng Elvira Jiménez #mesSocialsquemai http://bit.ly/1Jc0cFm". 

Daniel A. Ll. (‏@davellit): "Demanaria que continuassin presumint de xifres macroeconòmiques. Si es posen a presumir de política social, les arcades no em deixen respondre'ls".

Àlvar Moreno ‏(@AlvarMoreno): "Cent dies perquè es duguin a terme eleccions municipals i autonòmiques a Balears... #Tictac".

Irene JG #SomCanVies (‏@irenejaumeg): "Mai no m'hauria pensat dir això, però... Que no imputin Bauzá abans de les eleccions, per favor. PER FAVOR".

Víctor Balaguer Pla (‏@BalaguerPla): "Per a tots els que no dormiu per la persecució del castellà, una teràpia infal·lible: feis-vos àrbitres de futbol base. Dormireu descansats".

Toni Tornero Cobos ‏(@ToniTorCob): "Que no passin pena que aprendrem anglès, però sempre tenint clar que primer és la nostra llengua".

Xavier ‏(@borrasfont): "La 5a temporada de 'The Walking Dead' és la millor manera de perdre pes".

Pau Buades ‏(@paubuades): "Hi ha poques coses tan avorrides i poc motivadores com cuinar per a una persona tota sola". Tuitaire

ConxiDeSaRoqueta (‏@Conxinf): "Perduda per la Roqueta".

 

El + vist

El + comentat