VIST AL TWITTER

La victòria de Syriza i que pacti amb la dreta fa parlar

L'actualitat, en una selecció de piulades

Principia Marsupia ‏(@pmarsupia): "Tsipras farà el seu govern amb un partit [nacionalista grec] molt de dretes".

Silvio Falcón ‏(@silviofalcon): "Com ubicar ideològicament els grecs independents? Comparteixen grup amb els 'tories' i la dreta polonesa a l'Eurocambra".

Raquel López ‏(@RaquelLopezIU): "Rosa Díez defensant Syriza! Jo ja m'estic fent gran per a aquestes emocions fortes".

Gabriel Rufián ‏(@gabrielrufian): "Que Syriza pacti amb la dreta grega per un fi audaç està bé. Que ERC pacti amb la dreta catalana per un fi encara més audaç està malament. Ok".

Julia Otero ‏(@julia_otero): "A veure si ho entenen: no es pot amenaçar els que tenen poc o res a perdre. #Grècia2015".

Moisès Rial Medina ‏(@llibertats): "Mercats i #latroica no es posaran nerviosos amb #syriza fins que no confirmi sortida d'eurozona i de l'euro per tenir sobirania #Grècia2015".

Joana Maria Escartín (@jomaesbi): "Estic molt desconcertada. No entenc per què Syriza pacta amb un partit nacionalista de dretes".

Xisco Umbert ‏(@xiscoumbert): "El més important a #Grècia avui és que ha mort el seu compatriota Demis Roussos, no us enganeu...".

Iñaki Oteiza ‏(@IOteiza): "Abans que comenceu a tuitejar semblances, reconeixeu que l'única cosa que us ve al cap és 'triki triki triki'".

Ferran Rosa (‏@ferranrosa): "El @psibpsoe evita un compromís amb l'ecotaxa. Quina vergonya. 'PSOK style'. Per quan una transformació radical? #canvidemodel".

Benjamí Villoslada ‏(@benjami): "Espanya, entre els països amb pitjor política d'innovació el 2014 http://buff.ly/1CXmdjW  (aquí som més de ciment i panderetes)".

Juan Gómez-Jurado ‏(@JuanGomezJurado): "Habilitats imprescindibles per aconseguir feina".

Marcel Pich (@MarcelPich): "Segons TVE1, Ciutadella és 'Txiutadél.la'. No som espanyols, però italians tampoc. #Menorca".

Cristina Conti (@CristinaContiOl): "Té l'@ipfdebalears l'elixir de l'amor etern per evitar ruptures matrimonials? És curiositat @F_Armengol @MESperMallorca".

David Abril #slow (@abrildavid): "Defensarà #Bauzá els aeroports, com ha fet Canàries, o en defensarà el robatori? @MESperMallorca @bielbarcelo".

Laura Jurado (@old_eyre): "Què passaria si al periodisme cultural se li permetessin les mateixes llicències i collonades que a l'esportiu? Posats de Nadal, tuits, baralles...".

Antoni Morante (@antoni_morante): "Ningú coneix els 'experts' que ha contractat Wert per redactar el currículum bàsic de la LOMQE. Vist el resultat, no sorprèn que els oculti".

 

El + vist

El + comentat