De Bankia i les nacionalitzacions a les gònades del president extremeny: l'actualitat en 10 tuits

A la indignació per l'afer Bankia la xarxa hi afegeix estupor davant la pròxima nacionalització de l'entitat. I burla per la dimissió obligada del conseller extremeny de Salut l'endemà de la polèmica del seu president amb Trias

1. Martí Saballs Pons ( @marti_saballs) Subdirector d''Expansión'
"Algú hauria de començar a demanar responsabilitats als gestors de Cajamadrid, Bancaja i cia. ¿I a Esperanza Aguirre? També"

2. Rubén Amón ( @Ruben_Amon) Periodista
"Pujada d'impostos i nacionalització de la banca. Segur que al PP no se li ha traspaperat el programa d' IU?"

3. Agustín Martínez ( @AmartínezSER) Periodista Cadena Ser
"A veure si m'aclareixo. Faig fora el president de Bankia i li dono 1,2 milions d'euros, en fitxo un altre, prejubilat amb 60 milions d'euros, i em proposa que nacionalitzi. I a sobre l'hi pago?"

4. Giuseppe Grezzi ( @giuseppegrezzi) Assessor de Compromís per València
" Barberá sobre Goirigolzarri: «És un gran banquer, de gran professionalitat i gran personalitat» Periodistes: «Però vostè el coneix?» Resposta: «NO»"

5. Isaías Lafuente ( @isaiaslafuente) Periodista, escriptor i professor universitari
"La final de l'Europa League [ Atlètic-Athletic] és com Bankia: un de Madrid capaç de miracles i tragèdies i un de Bilbao discret però eficaç"

6. Oriol Duran ( @Odtor) Portaveu d'ERC a Madrid
"Es juga un Atlètic-Athletic i prenen decisions amb Bankia i Otegi. El dia de la final de la Copa del Rei intervindran Catalunya? #conspiranoic"

7. Alberto Garzón ( @agarzon) Diputat al Congrés (IU)
"Quan hi ha potencial productiu i desocupació, i quan hi ha gent sense casa i cases sense gent, veiem la irracionalitat d'aquest sistema econòmic"

8. David Bassa ( @david_bassa) Periodista
"És evident que els extremenys tenen els collons ben posats, molt ben posats (a Portugal): «Dimiteix el conseller extremeny de Salut després de saber-se que tenia una consulta privada a Portugal» via @diariARA"

9. Bienve Moya ( @BienveMoya) Gestor cultural
"Quan els espanyols també paguin peatge a les autovies, la culpa l'haurà tingut la gasiveria dels catalans. 'Al loro', col·legues"

10. Xabi Barrena ( @XabiBarrena) Periodista
"Avui [ahir] fa 8 anys es va inaugurar el Fòrum Universal de les Cultures. Com a bon català, hom celebra les derrotes #ladada"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT