De Bankia i les nacionalitzacions a les gònades del president extremeny: l'actualitat en 10 tuits

A la indignació per l'afer Bankia la xarxa hi afegeix estupor davant la pròxima nacionalització de l'entitat. I burla per la dimissió obligada del conseller extremeny de Salut l'endemà de la polèmica del seu president amb Trias

Ara
2 min
José Ignacio Goirigolzarri, el nou president de Bankia / EFE

Barcelona1. Martí Saballs Pons (@marti_saballs) Subdirector d''Expansión'

"Algú hauria de començar a demanar responsabilitats als gestors de Cajamadrid, Bancaja i cia. ¿I a Esperanza Aguirre? També"

2. Rubén Amón (@Ruben_Amon) Periodista

"Pujada d'impostos i nacionalització de la banca. Segur que al PP no se li ha traspaperat el programa d'IU?"

3. Agustín Martínez (@AmartínezSER) Periodista Cadena Ser

"A veure si m'aclareixo. Faig fora el president de Bankia i li dono 1,2 milions d'euros, en fitxo un altre, prejubilat amb 60 milions d'euros, i em proposa que nacionalitzi. I a sobre l'hi pago?"

4. Giuseppe Grezzi (@giuseppegrezzi) Assessor de Compromís per València

"Barberá sobre Goirigolzarri: «És un gran banquer, de gran professionalitat i gran personalitat» Periodistes: «Però vostè el coneix?» Resposta: «NO»"

5. Isaías Lafuente (@isaiaslafuente) Periodista, escriptor i professor universitari

"La final de l'Europa League [Atlètic-Athletic] és com Bankia: un de Madrid capaç de miracles i tragèdies i un de Bilbao discret però eficaç"

6. Oriol Duran (@Odtor) Portaveu d'ERC a Madrid

"Es juga un Atlètic-Athletic i prenen decisions amb Bankia i Otegi. El dia de la final de la Copa del Rei intervindran Catalunya? #conspiranoic"

7. Alberto Garzón (@agarzon) Diputat al Congrés (IU)

"Quan hi ha potencial productiu i desocupació, i quan hi ha gent sense casa i cases sense gent, veiem la irracionalitat d'aquest sistema econòmic"

8. David Bassa (@david_bassa) Periodista

"És evident que els extremenys tenen els collons ben posats, molt ben posats (a Portugal): «Dimiteix el conseller extremeny de Salut després de saber-se que tenia una consulta privada a Portugal» via @diariARA"

9. Bienve Moya (@BienveMoya) Gestor cultural

"Quan els espanyols també paguin peatge a les autovies, la culpa l'haurà tingut la gasiveria dels catalans. 'Al loro', col·legues"

10. Xabi Barrena (@XabiBarrena) Periodista

"Avui [ahir] fa 8 anys es va inaugurar el Fòrum Universal de les Cultures. Com a bon català, hom celebra les derrotes #ladada"

stats