Cartes, pactes, diades i coalicions: l'actualitat en 10 tuits

El futur del pacte fiscal passa el primer sedàs amb una carta postal que altera les xarxes digitals. Un capítol més en l'escalfament de la manifestació de la Diada i dels moviments polítics que se'n deriven. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president espanyol, Mariano Rajoy, el febrer passat a La Moncloa

Barcelona1. Jordi Riera (@jordiriera) Llicenciat en biotecnologia i bloguer

"Si en Rajoy ha hagut d'escriure una carta al president Mas per guanyar temps és que anem bé! Seguirem tenint pressa... #oé"

2. Sergi Velayos (@theZone_coach) Bloguer

"Hahaha. I l'altre va dir: «¡¡¡'Apoyaré'...!!!»"

3. Jordi (@Burni76) Enginyer

"Per carta només arriben males notícies (factures, hipoteca...). La d'en Rajoy a Mas no és pas una excepció per als catalans. #passodecartes"

4. Josep Ginesta (@josepginesta) Director de l'Oficina de Treball UOC

"La raó no és patrimoni de ningú, però el que és segur és que la Catalunya vegetariana (la del ni carn ni peix) no és solució a la crisi"

5. Pep Riera (@PepRieraFont) Periodista

"Queden convocades cinc milions de manifestacions unitàries per a l'Onze de Setembre a la tarda per reclamar un front unitari per la independència"

6. Jaume Clotet (@jaumeclotet) Periodista

"En Joan Herrera veu «impossible» i «un error» una coalició amb CiU. Opina el mateix en Raül Romeva, per dir un nom a l'atzar?"

7. Kike Alonso (@Jeav_89) Coordinador de Joventuts IU Burgos

"Patètic: el PSOE apuja l'IVA i el PP s'hi oposa (2011). El PP apuja l'IVA i el PSOE s'hi oposa (2012). Bipartidisme, tornisme i poca vergonya"

8. Brice Lafontaine (@bricelafontaine) Bomber

"¿Algú em podria explicar per què l'ús d'armes químiques a Síria seria motiu d'intervenció internacional i la mutilació actual de civils no?"

9. Pablo Soto (@pabloMP2P) Emprenedor digital

"Matar un home perquè ha matat, i altres grans solucions finals. I vinga, a seguir retallant en educació"

10. Alberto Garzón (@agarzon) Diputat al Congrés (IU)

"Ara que es parla de la pena de mort amb la ignorància habitual, repetim el dubte: ¿Matar algú per demostrar que matar està mal fet?"

stats