Dels desgavells de Moncloa a la cleca de l'FMI: l'actualitat en 10 tuits

Les 'recomanacions' de canvis en la política econòmica de Rajoy no passen desapercebudes a la xarxa, amb l'Eurocopa com a salsa que ho relliga tot. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Ferran Torrent ( @ferrantorrentll), escriptor "'Goooooool!' van cridar tots (i gairebé tots estaven a l' atur)"

2. Javier Solana ( @javiersolana), excap de la diplomàcia de la UE "Acusen el comissari [Joaquín Almunia] de ' deslleialtat' a Espanya. Si tots fossin lleials als seus països no hi hauria UE"

3. Belén Carreño ( @bcarrebravo), periodista "A l' FMI no li agrada gens la política fiscal del govern [espanyol]. Demana que apugi l'IVA, elimini la deducció per habitatge i passi d'amnisties i recàrrecs temporals"

4. Santiago Carcar ( @sccarcar), periodista "La dieta miracle de l'FMI per ajustar la línia de l'economia espanyola: no menjar res que t'agradi"

5. César Romero ( @CesarRomGa), doctor en física "'La prima de risc no ens preocupa, l' economia real sí'. ZP dixit... Ah, no! Perdó, ha estat Soraya Sáenz de Santamaría"

6. Josep Ginesta ( @JosepGinesta), director Oficina de Treball de la UOC "Si no fos que Alemanya subvenciona més Espanya que Catalunya, no entendria que a TVE sàpiguen pronunciar Schweinsteiger i no Cesc"

7. Xavier Ferras ( @XavierFerras), dir. Innovació Empresarial d'ACC10 "Investigar és convertir recursos en coneixement. Innovar és convertir coneixement en recursos"

8. Joan Tardà ( @JoanTarda), diputat al Congrés (ERC) "Qualsevol mobilització conté contradiccions, ergo és molt fàcil trobar excuses per quedar-se a casa"

9. Joan Lluís Bozzo ( @espremulla), director teatral "Estic molt content perquè ja tenim nou CoNCA! Ara potser entendrem per a què serveix!"

10. Agnès Busquets ( @nessbu), actriu "Per què si un quilo de taronges val uns 2'5 € un got de suc en val 3? Que no som als Emirats!"

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT