D'espolis, bisbes homòfobs i massacres a Síria: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre el pacte fiscal ressuscita el Diumenge de Pasqua i es converteix en el protagonista absolut del dia a internet. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper  

1.   Josep Ginesta ( @JosepGinesta), director de l’oficina de treball de la UOC i professor “Només pel fet de recuperar els recursos del dèficit fiscal sortir d’Espanya ja ens situaria a l’òrbita del creixement econòmic amb fortalesa” 

2.  Arturo Pérez-Reverte ( @perezreverte), periodista i escriptor “Amb el que va costar obrir les finestres i airejar-la: Espanya torna a fer olor de sagristia

3. José Carlos Díez ( @josecdiez), economista i professor de la Universitat d’Alcalá de Henares “Per netejar el nom d’ Alcalá no estaria malament celebrar el proper Dia de l’ Orgull Gai a la nostra estimada ciutat a la plaça de la catedral”

4. Nicholas Kristof ( @NickKristof), periodista de 'The New York Times’ “Estem veient una vegada més a Síria que Al-Assad és un mentider que utilitza les seves promeses per guanyar temps i matar. Quan ho aprendrà el món?” 

5. Alfred Bosch ( @AlfredBosch), escriptor i diputat al Congrés (ERC) “ Llanos de Luna diu que Catalunya independent seria un dels països més pobres d’Europa. Com a economista i futuròloga li auguro grans èxits”

6. Carles Castellnou ( @ccastellnou), periodista “Els majors esforços perquè Catalunya sigui independent es fan a Madrid, des de despatxos ministerials i redaccions de diaris”

7 . Joan Lluís Bozzo ( @espremulla), director de teatre “Magnífic article de @soler_toni a l’ARA d’’avui! [per ahir] Si Espanya no respecta les pròpies lleis, per què les hem de respectar els catalans?”

8.  José Ramón Bauzá ( @JRBauza), president del govern de les Illes Balears “Brillant victòria de Jorge Lorenzo en MotoGP. Sóc espanyol, a què vols que et guanyi?” 

9.  Carl Bildt ( @carlbildt), ministre d’Exteriors de Suècia “La visita a l’ Índia del president Zardari de Pakistan és molt important. És la primera des del 2005. Les relacions entre l´Índia i Pakistan són claus per als dos països i per a tota la regió”

10.  Lucía Taboada ( @TaboadaLucia), periodista “El que no ve a la Bíblia és que Jesús el diumenge va ressuscitar en xandall”


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT