Després del rescat no ve la calma: l'actualitat en 10 tuits

Les crítiques a la política de comunicació del president espanyol, els mals resultats dels indicadors econòmics i la possible sortida de Grècia de l'euro han extingit l'optimisme a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper


1. Roger Montañola ( @roger_mont), diputat al Parlament (CiU) "L'actitud del govern central respecte al rescat és sinònim de perdre un partit per golejada i dir que t'has deixat guanyar. Humilitat, we lose!"

2. Leopoldo Abadía ( @viajeroninja), enginyer, exprofessor i escriptor "La llista dels responsables de la banca espanyola serviria, per exemple, per inhabilitar-los de per vida. No calen penes de presó..."

3. Maria Muñoz ( @mariadelamiel), assessora financera de banca privada " Itàlia serà la següent de la llista... El bo a 10 anys italià ja està per sobre del 6%. La seva prima, en 471 punts"

4. Xavier Sala Martín ( @Xsalaimartin), professor d'economia, Universitat de Colúmbia "Des del 2008, creixement mitjà d'Espanya = -2,5% (negatiu 2,5%!!!). Uganda= +17%. Rajoy té raó: #EspañanoesUganda"

5. José Antonio Donaire ( @DonAire), gèograf i director d'Insetur "El servei de vigilància i rescat marítim passarà a ser denominat de vigilància i provisió puntual de suport financer marítim"

6. José María Guardia ( @jmguardia), emprenedor tecnològic i consultor "Qui diu que el govern va mentir en afirmar que no hi hauria cap rescat és que no ha hagut de negociar res a la seva vida, em temo"

7. Ernest Folch ( @ernestfolch), editor "Els esforços per colar De Guindos i cia. com uns grans negociadors recorden els elogis a Gaspart quan fitxava Overmars i Petit per 80 milions"

8. Ignasi Guardans ( @iguardans), advocat i exeurodiputat "Corren tuits amb coses que no són sorpresa: si hi ha #Grexit, hi ha control de capitals i tancament de fronteres a mercaderies i persones"

9. Pere Aragonès ( @perearagones), diputat al Parlament (ERC) "Quants punts de la prima de risc corresponen a la frivolitat de Rajoy de les darreres 48 hores?"

10. Joana Casals ( @joanacasals), periodista "Rajoy ja deu estar tranquil. Ahir deia que per acompanyar 'la roja' no veuria guanyar Nadal. Espero que entre pilotes hagi mirat la prima de risc"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT