Dia de caigudes: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa bull amb els acudits originats per l'entrebancada del rei mentre l'Íbex es desploma després de la compareixença del president del BCE. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
El rei Joan Carles ensopega a l'entrada de l'Estat Major de la Defensa / EFE

Barcelona1. Ramon Tremosa (@ramontremosa), eurodiputat (CiU) "Alemanya és previsible, consistent i coherent. El que avui diu el BCE és el que els alemanys han estat dient des de fa mesos. Espanya abocada al rescat"

2.Lorenzo Amor (@lorenzoamor_ata), president de la Federació d'Associacions d'Autònoms "La caiguda de l'Íbex-35 i l'alça de la prima de risc mentre declara Draghi posa de manifest la gran part de culpa del BCE en la crisi del deute"

3. Pablo Rodriguez (@Suanzes), periodista "Necessitem imperiosament que el BCE abaixi molt més els tipus d'interès o no tindrem ningú a qui culpar de la pròxima bombolla"

4. Martí Farrero (@martifarrero), periodista "El rei ensopega sense parar. Suposo que a ningú li passarà pel cap que la imatge de la prefectura de l'Estat també dispara la #primaderisc"

5. Max Pradera (@maxpradera), periodista i guionista "És la imatge del rei, però és la imatge d'Espanya: per terra"

6. Alfonso Alcantara (@Yoriento), psicòleg "Critiquem les audiències dels 'Sálvames' però cau el rei i les imatges són molt compartides, fins i tot per la intel·lectualitat tuitera"

7. Maiol Roger (@maiolroger), periodista "El rei estava practicant salt de longitud per salvar Espanya de la sequera de medalles. Es desviu pel poble"

8. Jose M. Guardia (@jmguardia), emprenedor "En algun lloc de Botswana, un elefant acaba de dir: 'Fot, eh?'"

9. Ignasi Llorente (@illorente), escriptor "#BelMonte sona molt italià, no? Sort que és de Badalona, si fos de Maó els del PP li haurien canviat el nom per Mireia Montanyabonita. #ésMaó"

10. Maite Salord Ripoll (@MaiteSalord), professora i consellera del PSM "Avui l'atac als ajuntaments que posin el català com a requisit confirma que l'objectiu del PP és acabar amb la llengua catalana. #ésMaó"

stats