Dia d'expropiacions i reivindicacions: l'actualitat en 11 tuits

La materialització del #novullpagar, la nacionalització de REE per part d'Evo Morales i la manifestació de l'1 de Maig protagonistes de la jornada. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Antonio Maestre ( @AntonioMaestre), documentalista "La contundència de Rajoy amb YPF anima Evo Morales a expropiar més coses a Espanya"

2. Josep Maria Aguirre ( @josepmaguirre), professor de dret adminstratiu a la UdG "Les colònies es revolten: ahir l'Argentina amb YPF, avui Bolívia amb Red Eléctrica, ¿demà nosaltres amb concessionàries de peatges? #novullpagar"

3. Ernest Folch ( @ernestfolch), editor "Impressionant i intimidant el pes i la influència d'Espanya en la geopolítica internacional"

4. Carla Antonelli ( @CarlaAntonelli), diputada a l'Assemblea de Madrid (PSOE) " Primer de Maig, Dia Internacional dels treballadors... amb una reforma laboral que en lloc de generar ocupació fa créixer les llistes d'aturats"

5. Nicolas Sarkozy ( @NicolasSarkozy), president de la República Francesa "No acceptaré mai les lliçons de moral d'aquells que branden la bandera vermella, l'estendard de tantes tiranies"

6. Carlos Carnicero ( @ccarnicero), periodista " Urdangarin vol retornar els diners per no anar a la presó, no perquè estigui penedit"

7. Íngrid Lafita ( @IngridLafita), periodista "Com a bon gendre de son sogre, sempre li queda dir: " Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir". No falla"

8. Rafel Nadal ( @nadalrafel), periodista i escriptor " Reivindicacions als carrers i a les autopistes. Mentrestant, els nostres representants no ho diuen però estan perduts. I lluny, molt lluny"

9. Xavier Abajo Veciana ( @xabajo), geògraf "Estic impressionat per l'exit del #novullpagar a Andalusia, Extremadura o Madrid ... milers de persones passant sense pagar cada dia!!!"

10. Joan Ramon Casals ( @jrcasals), secretari de política municipal de CDC "Com molts catalans avui #novullpagar, que Espanya entengui el missatge. #diemprou"

11. Miquel Buch ( @MiquelBuch), alcalde de Premià i president de l'ACM "El treballador del peatge de Premià m'ha mirat sorprès quan en lloc de la targeta d crèdit li he lliurat el dni i li he dit... #novulllpagar"

El + vist

El + comentat