Les rodes de premsa de Guardiola i Karanka escalfen els 'timelines': l'actualitat en 10 tuits

Més enllà del futbol, l'increment de les taxes universitàries i els ajustos en sanitat segueixen generant indignació. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Pep Guardiola, en la roda de premsa prèvia al clàssic

Barcelona1. Edu Polo (@EduPolo), periodista "Molts parleu de la temporada sense títols del Barça. Us recordo que ja ha guanyat la Supercopa d'Europa, la d'Espanya i el Mundial de Clubs"

2. David Saura (@Dsaura), periodista "Pep Guardiola, 37 minuts de roda de premsa. Aitor Karanka, 8"

3. Gemma Galdon (@gemmagaldon), recerca social (UOC) "Per apujar taxes universitàries cal haver sigut capaç de crear perspectives laborals que justifiquin inversió i esforç. Si no, és un suïcidi"

4. Xavi Lemus (@xlemus), periodista "Dades del clàssic. A Catalunya es paguen peatges al 67% de les autopistes, a Madrid no arriba al 4%. No són dades de possessió"

5. Joan Ridao (@Joanridao), advocat i ex secretari general d'ERC "Si pugen les taxes un 65% i les beques són el 0,11% del PIB, per a algú amb talent però sense recursos estudiar serà un luxe asiàtic"

6. Miquel Pueyo (@MiquelPueyo), professor UdL i exsecretari Pol. Lingüística "Potser les societats humanes derivarien cap al caos sense govern, però què passa quan els governs comencen a prendre decisions caòtiques?"

7. Sergi Mas (@Sergimas), periodista "Quina broma és aquesta de les ràdios i el futbol? ¿Han de pagar igualment en concepte de DESPESA i ús? Obliguen a pactar ràdios i clubs. És el mateix!"

8. Toni Soler (@soler_toni), periodista "Portabella fa que Glòries es digui "Glòries catalanes". Tardà diu que el PP "no és adversari, sinó enemic". Independentisme en fase oral"

9. Salomé García (@SalomeGa), periodista "Un fàrmac de 10 euros en costarà 5 a qui guanyi 25.000 euros anuals i 6 a qui en guanyi 100.000. M'agradaria escoltar per què n'hi diuen progressivitat"

10. Paloma Abada (@palomaabad), periodista i blogaire "És vital per a la nostra economia triar a dit el nou president de RTVE. És de primer de govern. #Urdaciatacadenuevo"

stats