Ministres d'Economia, banquers i defraudadors: l'actualitat en 10 tuits

Els tuitaires van seguir amb atenció els daltabaixos financers que se serveixen com a capítols d'un serial. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Luis de Guindos, Soraya Sáenz de Santamaría i Ana Pastor després del consell de ministres de l'11 de maig / EFE

Barcelona1. Ignacio G. Fenoll (@igfenoll), enginyer de telecomunicació "Sembla que als mercats els ha encantat la reforma bancària del govern... L'Íbex ha caigut un 3% i la prima de risc ha tornat als 450"

2. Agustín Martínez (@AmartinezSER), periodista "Crec que a Rato se li ha obert l'úlcera en escoltar "Judes" de Guindos dient que havia estat el millor ministre d'Economia de la democràcia"

3. Carme Figueras (@carmefigueras), consellera del CAC "M'equivoco o a la reunió d'ahir del BCE no hi havia cap dona? Així estan de desconnectats de la realitat!"

4. John Nieve (@JohnNieve), humorista "Cada cop que llegeixo alguna notícia sobre l'economia espanyola m'entra un mal de cap immens... Jo crec que són 'emigrarnyes'"

5. Rafel Nadal (@nadalrafel), escriptor i periodista "El meu resum sobre De Guindos: benèvol amb els gestors, directius i consells d'administració; duríssim amb les entitats fins a posar-les en risc"

6. Boris Mir (@lamirada), professor de secundària "Ni l'escola ha pogut compensar les desigualtats de la societat ni les TIC compensaran les carències pedagògiques del professorat..."

7. Rafael Pradas (@RafaelPradas). assessor de comunicació "Un toc frívol (menys del que sembla): té nassos que el COE s'ofengui per les crítiques als vergonyosos uniformes olímpics. Ofesos, els atletes"

8. Roberto Arnaz (@RobertoArnaz), periodista "Quin país que tenim: el banquer més important té per cognom Botín; el president del banc més breu, Rato; i la ministra de Sanitat, Mato"

9. Jordi Sevilla (@sevillajordi), economista i exministre "La consigna en alguns mitjans és concentrar l'atenció al Banc d'Espanya per dissimular l'origen de Bankia (CajaMadrid+Bancaja) i el seu president"

10. Ignacio Escolar (@iescolar), periodista "Em queda un dubte: com casa això d'endurir les penes contra els defraudadors amb l'amnistia fiscal? #consejodeministros"

stats