Gaudí al casino, vaga general i Comitè de Competició: l'actualitat en 10 tuits

Les polèmiques arbitrals i el debat sobre un Eurovegas d'estil Gaudí triomfen a la xarxa

1.Jaume Clotet ( @jaumeclotet), periodista "Que Adelson vulgui barrejar Eurovegas amb Gaudí em recorda quan donava medicaments al meu gos embolcallats amb pernil dolç. Au, va"

2.Oriol Junqueras ( @junqueras), president d'ERC "Cada cop que el govern espanyol defensa el #corredorcentral davant la Unió Europea, hi ha un polític europeu més en contra dels eurobons"

3. Miguel Valverde ( @MiguelValverde4), periodista d''Expansión' "La patronal diu que la vaga general del 29 de març és política. Esclar, com totes les vagues generals. Contra la política laboral"

4.Quim Balaguer ( @quimbal), periodista "Álvaro de Marichalar diu que és descendent de Jaume I. Si la nissaga ha degenerat així, potser no va anar tan malament el Compromís de Casp"

5.Aleix Renyé ( @aleixrenye), escriptor "Atenció amb els tics racistes, si el jove de Tolosa era 'francès d'origen algerià', per què no es diu de Sarkozy 'francès d'origen hongarès'?"

6.Sandra Pérez García ( @sandradespacho), politòloga "I després els polítics es pregunten per què tampoc no tenen credibilitat a la xarxa. Perquè desapareixen quan no hi ha campanya, per exemple?"

7.Fran Ferri ( @franferri), diputat de Compromís a les Corts Valencianes "Hem preguntat i repreguntat, hem denunciat els impagaments als nostres científics mentre Ecclestone [magnat de la Fórmula 1] diu que 'está todo bien y todo pagado'"

8.Xavi Lemus ( @xlemus), periodista de TV3 "Les sancions del Comitè de Competició les signaria el mateix assessor jurídic del Reial Madrid. No seria menys dur"

9.Roger Pi de Cabanyes ( @Rogerpic), periodista "Una mica més i el Comitè de Competició sanciona Paradas Romero per haver posat nerviós el Madrid i haver forçat el pobre Mou a insultar-lo"

10. Ignasi Taltavull ( @ignasitf), periodista d'Ona fm "La targeta groga a Piqué contra el Sevilla va ser per 'infringir persistentemente las reglas del juego'. Igual que Sergio Ramos"

El + vist

El + comentat