El País Basc i Galícia trien: l'actualitat en 10 tuits

Els internautes valoren els resultats de les eleccions basques i gallegues a l'espera de les catalanes. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Josep-Lluís Carod-Rovira ( @CarodRoviraJLl), ex vicepresident del Govern "Al País Basc hi fracassen Espanya i la Constitució i hi triomfa la voluntat nacional. Amb Otegi en llibertat encara hauria estat més clar!"

2. Esperanza Aguirre ( @EsperanzAguirre), expresidenta de la Comunitat de Madrid "Ara es veu amb tota la seva cruesa el greu error del TC en legalitzar Bildu en contra del Suprem"

3. Ferran Torrent ( @ferrantorrentll), escriptor "Vistos els resultats a Galícia i a Euskadi, i el previsible a Catalunya, els socialistes haurien de fer una reflexió profundíssima"

4. Josep M. Aguirre ( @josepmaguirre), professor i investigador de dret administratiu a la UdG "Cau significativament la participació a Galícia, mal temps però em temo que no per la pluja sinó per la política #21O"

5. Santi Demajo ( @SantiDemajo), doctorand en biomedicina "Gent que només parla que PNB i EH-Bildu sumarien 2/3 diputats i no diu res que per primera vegada en la història l' esquerra podria guanyar a Euskadi!"

6. Marta Rivera Cruz ( @MartaRiveraCruz), periodista i escriptora "No entenc com es pot parlar de normalitat democràtica a Euskadi quan @patxilopez ha estat assetjat en anar a votar"

7. Borja Ventura ( @borjaventura), periodista "Fals: cartells demanant que els presos d' ETA compleixin la condemna a Euskadi no és el mateix que cartells a favor d'ETA"

8. Jordi Masfret ( @jordimasfret), professor de FP d'informàtica "Fa molt riure que els espanyolistes es queixin de falta de democràcia al País Basc, i en canvi no vulguin un referèndum d'autodeterminació"

9. Mercè Pinya ( @mercepinya), periodista "Em preocupa molt sentir cada vegada més gent que diu que s'estima més no estar informada. Crec que és l'avantsala d'una cosa molt perillosa"

10. Ferran Montardit ( @FerranMontardit), matemàtic "Mentre que aquí ERC, Solidaritat i les CUP se foten los plats pel cap, al País Basc una coalició independentista pot quedar segona força. #21O"

Més continguts de