De Merkel a Montoro, malestar general: l'actualitat en 10 tuits

Les protestes dels internautes contra espolis diversos, les queixes contra les retallades i la por davant de l'anunci de Rajoy de més ajustos centren el debat en el twitter. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper 

1. Gaspar Llamazares ( @Gllamazares), diputat al Congrés (IU) "Rajoy:"Cada divendres continuaran les reformes. El divendres que ve també. I seran importants". Un altre Divendres Negre a la vista" 

2. Miquel Pueyo ( @MiquelPueyo), professor UdL i exsecretari Pol. Lingüística "No sembla que la crisi perjudiqui gaire l’#economiabasca. Deu ser per la #música? Vull dir pel #concert..." 

3. Eduard Cortés ( @gatodelcerro), director de cinema "La  Merkel obre la porta a estimular el creixement... Que la tanqui per fora i ens deixi en pau"

4. Sebastià Nogueras ( @sebasnogueras), blogaire "Tinc molts amics a qui els proveïdors no paguen les factures, molts pleguen, molts plegaran per falta líquid. Multarà la Generalitat al morós?"

5. Alfredo Martínez ( @Alfremartinezz)periodista esportiu "Algú de la LFP? Podria dir-nos quan es juga el cap de setmana vinent? Per organitzar-nos una mica. Gràcies Astiazarán. Ets un gran gestor!"

6. Quim Torra ( @quimtorra), editor "Protestes convocades per CCOO i UGT contra les noves retallades. Molt bé, però algun cop podrien protestar contra l’espoli que dessagna Catalunya?" 

7. Joan Rangel ( @rangeltarres), diputat al Congrés (PSC) "Continuo llegint titulars generats per Montoro, i no deixo de sorprendre’m. Quan s’estudiï l’antipolítica, en serà un exemplar paradigmàtic"

8. Julia Otero ( @julia_otero), periodista " Obama: "gràcies als periodistes americans per la crítica, la investigació i les preguntes". Em demano la nacionalitat. Please" 

9.Elisenda Paluzie ( @epaluzie), professora d’economia a la UB "David Ferrer, de Xàbia, i Rafael Nadal, mallorquí, acaben de fer la millor demostració de la unitat de la llengua catalana al @godo2012" 

10. Pilar Eyre ( @pilareyre), periodista "La reina viatja a Washington pel cumple del seu nét... una altra estirada d’orelles per al rei. Veurem fotos de tota la família amb l’imputat?"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT