Més crisi, autonomies en perill i... el peu de Froilà: l'actualitat en 10 tuits

El polèmic pla de més retallades en educació i sanitat centra el debat entre els internautes, malgrat que el dia també té un altre gran protagonista: Froilà i el seu accident amb una arma de foc. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
Esperanza Aguirre s'ha reunit aquest matí de dimarts amb Mariano Rajoy / EFE

Barcelona1. Juan Antonio Giner (@GINER), emprenedor “Esperanza Aguirre ha dit el que Rajoy no s’atreveix a dir, i ho ha dit tan clar que se li ha entès tot”

2. Elisa Beni (@elisabeni), periodista “Si us hi fixeu, veureu com l’estat de necessitat que ens venen exigeix sempre les solucions que ells sempre havien desitjat i somiat aplicar”

3. Ramon Tremosa (@ramontremosa), eurodiputat (CiU) “La prima de risc espanyola ha tancat avui als 433 punts bàsics. Grècia va necessitar rescat als 500 punts, Irlanda als 544 i Portugal als 517”

4. Cris Juanico (@CRISJUANICO), cantant “Notes de premsa per calmar mercats #concepte”

5. Yolanda González (@yolanda_glez), periodista “Rajoy no fugia de la premsa espanyola. Simplement volia que els alemanys fossin els primers a assabentar-se’n. 'Guindos style'”

6. Rafa Garrido (@rafagarridov), periodista “Cap partit demana que per retallar els 10.000 milions s’eliminen els ministeris de Salut i Ensenyament, competències transferides. Per què?”

7. Àngel Colom (@angelcolom), secretari d’Immigració de CDC “A Convergència, sóc dels qui creuen que hem de trencar les ‘amistats perilloses’ amb el PP i procurar arribar a un ‘acord natural’ amb ERC”

8. Eva Cuesta (@e_cuca), cap de premsa de PSOE al Congrés "Rajoy fuig pel garatge i defuig donar explicacions als ciutadans. Ni compareix al Congrés ni contesta preguntes des de fa 15 dies”

9. Albert Montagut (@albertmontagut), periodista “No sé si tenim la dosi necessaria d'intel·ligència, cultura, diners, visió i sentit comú per parlar d’un canvi de model d’estat”

10. Pilar Eyre (@pilareyre), biògrafa no oficial de la Reina “'Amb els nens sempre passa això' ha dit Doña Sofia. ¿És normal que els nens portin armes? ¿Que es disparin en un peu? ¿Però en quin món viu?”

stats