Rajoy, Sortu, les tres famílies i la Franja: l'actualitat en 8 tuits

Indignació per la negativa del govern espanyol a fer el debat sobre l'estat de la nació, desconcert per la crisi, alegria desconfiada per la legalització de Sortu i ràbia per l'aragonès oriental: la xarxa bull. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
1 min
Rajoy a la cimera del G-20. / ROBERTO ESCOBAR / EFE

Barcelona1. Xavier Sala i Martín (@Xsalaimartin) Economista, professor a Colúmbia

"La sentència de Sortu et fa pensar que Espanya encara té solució. Però llavors va el Rajoy i obre la boca!"

2. José de Francisco (@JsdFrancisco) Advocat

"Amb aquest govern [espanyol] retrocedim 30 anys en estat de benestar i 30 anys en usos parlamentaris #debateestadodelanacion"

3. Xavier Botet (@XBotet) Cirurgià i escriptor

"Perfídia: exigir l'escolarització en castellà de tres famílies inadaptades i negar qualsevol dret lingüístic a milers de ciutadans de la Franja"

4. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran) Diputat al Congrés (CiU)

"Lamento que l'Aragó no reconegui el català a la llei de llengües. Quina llengua he emprat al meu poble des que vaig començar a parlar?"

5. Zerohedge (@zerohedge) Blog Col·lectiu

"Espanya consulta el Fons Monetari Internacional. L'FMI consulta el Banc Central Europeu. El BCE consulta Alemanya. Alemanya consulta la Reserva Federal. La Fed consulta el Congrés [dels EUA]... Tenim un problema"

6. Oriol Duran (@Odtor) Cap de premsa d'ERC a Madrid

"¿Els del PP repetiran per la sentència de Sortu allò del respecte al TC que deien sobre l'Estatut? I UPyD, ara veu malament el TC?"

7. Jordi Montañez (@jordimontanez) Cantautor

"Té collons que sigui notícia que España legalitzi un partit, com si el contrari no ens fos aliè #normalitatdemocràtica #Sortu"

8. Quim Torra (@quimtorra) Editor

"Vestit de capità general de l'exèrcit, el rei ha dit als pescadors d'Algesires: «Trabajaremos por vosotros». Hilaritat general a Gibraltar"

stats