Sant Jordi, que és patró de Catalunya i Anglaterra, i la prèvia del Barça-Chelsea: l'actualitat en 10 tuits

La qüestió identitària, el negoci del llibre i les paradoxes de les firmes omplen el ventall de la xarxa per a una gran diada. Reivindicar Guardiola i el barcelonisme optimista, la missió majoritària en l'apartat futboler

Ara
2 min
El Sant Jordi del Palau de la Generalitat

Barcelona1. Ester Pujol (@EsterPA), editora (Grup 62) “Alegria i sensació de festa pels carrers. Molta gent. Sant Jordi pot amb tots els dracs!

2. Gina Tost (@GinaTost), disseny i comunicació digital “#SantJordi mata el drac, salva la princesa i li regala la rosa. Es casen, fan la declaració d’Hisenda conjunta i s’estalvien una pasta”

3. Francesc-Marc Álvaro (@fmarcalvaro), periodista “M’han posat a signar llibres al costat d’un tal Mario Vaquerizo. Una gran oportunitat de comprendre la postmodernitat en cru #SantJordi”

4. Quim Torra (@quimtorra), editor “Sant Jordi representa la derrota total del llibre electrònic. Que per molts anys”

5. Anna Bosch (@annabosch), corresponsal de TVE a Londres “Hi ha dos dies d’especial enyorança per a aquells que em crescut a Barcelona: la revetlla de Sant Joan i el dia de Sant Jordi. #SantJordi”

6. Txe Arana (@txearana), actriu “Ara més que mai, hem de vetllar per la cultura i cultivar la nostra llengua. És la identitat del poble català!”

7. Thiago Alcántara (@Thi_Alcantara91), jugador del FC Barceona “Prou de lamentacions. Toca pensar en la Champions, que ens hi juguem la final. I bon Sant Jordi! Espero que us hagin regalat algun llibre o alguna rosa. Jo ja he regalat la meva”

8. Jordi de San Eugenio (@JdeSanEugenio), geògraf i comunicòleg “En realitat som homínids molt pobres d’esperit i de records. Qüestionar ara la tasca de Pep Guardiola és tan injust com mesquí. Força Pep!”

9. Henry de Laguérie (@henrydelaguerie), corresponsal d’Europe1 a Barcelona “Piqué és el futur capità del FC Barcelona. No n’hi ha cap dubte. Li hauria de fer un curs de comunicació a Messi”

10. David Garrofé (@davidgarrofe), secretari general de la Cecot “Si volem un canvi en el marc de l’emprenedoria, per què no posem un jove emprenedor al capdavant d’un ministeri de promoció econòmica? Provem-ho?”

stats