Twitter i el rescat que ve: l'actualitat en 10 tuits

El president espanyol rep de valent a la xarxa en la seva primera roda de premsa després d'un consell de ministres. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Sergio Maydeu (@maydeuO), coop. Internacional Educació Sense Fronteres "El #rescat és inevitable. No hi ha ingressos. No hi ha consum. No hi ha confiança (interna i externa). El tema des d'ara mateix és com desrescatar-nos"

2. Imma Aguilar (@immaaguilar), assessora de comunicació d'Entesa "Rajoy proposa a Brussel·les un ajust de 102.000 milions fins al 2014. I això què és? Rescat? Minirescat? Una mica de rescat?"

3. Agustín Martínez (@Agus_Martinez58), periodista "Si el nivell d'un país es mesura pel seu president, és evident que el d'Espanya se situa en el bo porqueria"

4. Miquel Pueyo (@MiquelPueyo), professor de periodisme "No s'està governant amb i per a les #persones.O sia,s'està governant des de la indiferència davant del sofriment, sense empatia ni discurs"

5. Anna Simó (@AnnaSimo), portaveu d'ERC al Parlament "Autoritarisme i negació pel que fa al concert com a recepta de Rajoy a Catalunya. El govern català què recepta al país més enllà del rescat de l'Estat? Mas ha d'explicar el pla B"

6. Carlotamafo (@carlotamafo), estudiant de dret i ciències polítiques "Em pregunto si a l'assessor que ha fet dir a Rajoy que Catalunya té problemes de recaptació i no de finançament l'acomiadaran avui o dilluns"

7. Joan Josep Isern (@joanjosepisern), escriptor i crític literari "Ahir daltabaix de les borses i la prima de risc. Avui, reacció cap amunt. ¿Podríem demanar que no ens tinguin tan al dia d'aquesta conya?"

8. Iker Bizkar (@GARA_ikerbizkar), periodista "Això d'ampliar la detenció per 'buscar proves', encara que aquí ens sona massa, és vergonyós. Se suposa que es deté quan hi ha proves"

9. Jacinto Ela (@malabona), educador "Menjar al Congrés de Diputats val 3,55 euros. Portar la carmanyola i menjar a l'escola, 3 euros. Tot bé? "

10. Risto Mejide (@ristomejide), publicista "Això de la @miss_belmont [Mireia Belmonte] és d'un altre món. O com a mínim, d'un altre país"

stats