On queda el precipici? L'actualitat en 10 tuits

Rajoy va descartar un possible rescat en un discurs que no va tranquil·litzar els empresaris presents en les jornades del Cercle d'Economia. A la xarxa, els internautes van treure'n les seves pròpies conclusions. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que us oferim en l'edició en paper

Ara
2 min
Rajoy, en la cloenda de les jornades del Cercle d'Economia

Barcelona1. Agustín Martínez (@Agus_Martinez58), periodista “Explica la llegenda que quan Rajoy guanyés les eleccions, Espanya recobraria la confiança internacional i seria una terra que regalimaria llet i mel”

2. Javier Solana (@javiersolana), excap de la diplomàcia de la UE “Per tancar la bretxa de competitivitat, cal fer reformes a la UE. Al nord i al sud. Hi ha responsabilitats a totes dues parts”

3. Anna Simó (@AnnaSimo), portaveu d’ERC al Parlament “Rajoy assegura que el govern nacionalitzarà Bankia per després vendre-la. A qui, a quin preu? Nacionalitza pèrdues, privatitza beneficis”

4. Montse Surroca (@montsesurroca), diputada al Congrés (CiU) “En moments excepcionals, els governants, els polítics i també la societat hem de ser capaços més que mai d’estar a l’altura de les circumstàncies”

5. Martí Saballs (@marti_saballs), periodista “#RajoySitges Fi de la seva intervenció. Ha deixat a molts muts i amb una certa tremolor al cos. Aplaudiments, els justos”

6. Josep Cunill (@josepcunill), professor de filosofia “Bankia i Palau-Millet, exemples no resolts de com l’economia bruta contamina la política. Cal fer neteja a fons per recuperar la confiança”

7. Rubén Amón (@Ruben_Amon), periodista “El pessimista creu que les coses no poden anar pitjor. L’optimista, en canvi, exclama: 'Esclar que sí que poden!'”

8. Roberto. G (@robersestao), periodista “Si criticar els 200.000 d’euros que costa la desfilada de les forces armades és demagògia, què és dir que Eurovegas crearà 250.000 llocs de treball?”

9. Jordi Perales (@jordedu), regidor de la Garriga “Com es percep la crisi de l’estat espanyol a l’estranger: amics belgues m’acaben d’oferir un enviament d’aliments 'just in case'. En sèrio”

10. Salvador Mas (@boromas), director executiu a Openfinance “Contra la intervenció n’hi ha pocs però poderosos: polítics, empresaris, periodistes, sindicats, etc. que viuen de l’embolic públic: 'insiders'”

stats