El clàssic atura el país i envaeix Twitter: l'actualitat en 10 tuits

La jornada ha estat marcada per el partit entre el Barça i el Madrid que havia de determinar el final de lliga. Les crítiques han estat tant freqüents a la xarxa com les mostres de suport. Aquesta selecció de tuits és la mateixa que es publica en l'edició en paper

Barcelona
2 min
El mosaic del clàssic al Camp Nou

ARA1. Joan Güell i Serra (@joangs), diputat al Parlament (CiU) "Aquest any no podrà ser, però cal agrair als jugadors que ens deixin somiar sempre fins al final de les temporades. #semprefidel"

2. Josep Setvalls (@pepsetvalls), assessor esportiu i exjugador del FCB "El Madrid és un gran club i possiblement guanyarà la Lliga, però jo no he vist mai el Barça jugar tan miserablement com ho fa el Madrid!"

3. Jofre Llombart (@jofrellombart), periodista "Orgullós de ser culer. Avui, dimarts i sempre. Visca el Barça i visca Catalunya. Forts en la victòria, fidels en la derrota!"

4. Pere Mas (@peremas), periodista "Estem trinxats, acceptem-ho. Però jo pregunto: si dimarts guanyem el Chelsea i el dia 19 la Champions, qui s'enrecordarà d'avui?"

5. Borja Penalba (@Bpenalba), músic "Espere que aquesta tarda la gespa del Teatre de #LaGarriga estiga en bones condicions..."

6. Ainhoa Paredes (@AinhoaParedesUK), periodista " El corresponsal de la BBC a Espanya, @TomBurridgebbc, diu sobre la reforma a TVE: 'Si el govern britànic fes el mateix a la BBC, seria probablement un suïcidi polític'"

7. Josep Martí Blanch (@JosepMartBlanch), secretari de comunicació del Govern "Televisions rendibles o privatitzades, diuen. No parlen de @tv3cat, que té rendibilitat des del primer dia: llengua, cohesió social, construcció nacional..."

8. Oleguer Sagarra (@Usagarra), jugador d'hoquei herba del FCB "Adolescents corrent darrere el bus pensant-se que som els de futbol. #cosesdelhockeybarça"

9. José Luis Gallego (@ecogallego). periodista i naturalista "La incertesa ens tenalla però si la piloteta entra a la portaria dels altres tant se'ns en dóna tot. A falta de pa... visca el circ!"

10. Joan Tardà i Coma (@JoanTarda), diputat al Congrés (ERC) "Ahir em van preguntar si creia que Uriel Beltran de Solidaritat havia fet bé rebotant-se en un peatge o era oportunisme. Resposta: el felicito"

stats