La crisi ofega Espanya i Espanya ofega el català: l'actualitat en 9 tuits

El govern no se'n surt a l'hora de tranquil·litzar i els rumors d'ajuda de l'FMI s'intensifiquen a la xarxa. La indignació l'aporta la doble sentència contra el català, a la Justícia i a l'escola. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Megan Greene ( @economistmeg) Economista
"Si es manté la tradició que les meves vacances són un clar indicador de desastre a l'eurozona, sóc fora la setmana que ve i Espanya està negociant ara amb el Fons Monetari Internacional. Només ho dic"

2. Rocío M. Sampere ( @rociomsampere) Diputada al Parlament (PSC)
"De Guindos diu que Alemanya està preocupada i és perfectament conscient de la situació... Doncs que ho demostri, i aviat. Ja"

3. Jesús Maraña ( @jesusmarana) Periodista, exdirector de 'Público'
"Passen les hores i Montoro no parla (ni riu) sobre les gravíssimes revelacions que avui ha fet Ana Oramás [diputada de Coalició Canària]: «Montoro em va dir "que caigui Espanya, que ja l'aixecarem nosaltres"»"

4. Ignasi Llorente ( @illorente) Exsecretari de Comunicació d'ERC
"Recordo el proverbi anglès: «A les fosques és més útil encendre un llum que deixar anar un renec». I em pregunto si la crispació ha construït mai res"

5. Íngrid Lafita ( @IngridLafita) Periodista
"Anar al centre per a una concentració i una manifestació i trobar-ne dues de cada. Tard o d'hora València havia de despertar (del tot)"

6. Rafel Bruguera ( @rafelbruguera) Senador (PSC) de l'Entesa
"La secretaria general de Sanitat [del govern espanyol, Pilar Farjas] l'ha dita grossa: «La sanidad es para los españoles, no para el mundo mundial». I els immigrants, els de més risc sanitari?"

7. Sebastià Nogueras ( @sebasnogueras) Bloguer
"El jutge obliga el Govern a escolaritzar en espanyol els fills de 4 famílies més. Fem com Montoro, que diu que vol complir l'Estatut però que no hi ha diners"

8. Alfred Bosch ( @alfredbosch) Diputat al Congrés (ERC)
"Revés a la immersió lingüística del TSJC. Tribunal? Superior? De Justícia? De Catalunya?"

9. Jordi Vàzquez ( @JordiVazquez) Bloguer
"Les sentències contra el català són un problema només per als autonomistes. I confirmen el que defensem els independentistes"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT