La crisi ofega Espanya i Espanya ofega el català: l'actualitat en 9 tuits

El govern no se'n surt a l'hora de tranquil·litzar i els rumors d'ajuda de l'FMI s'intensifiquen a la xarxa. La indignació l'aporta la doble sentència contra el català, a la Justícia i a l'escola. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
De Guindos i Piqué, a les jornades el Cercle d'Economia, a Sitges / EFE

Barcelona1. Megan Greene (@economistmeg) Economista

"Si es manté la tradició que les meves vacances són un clar indicador de desastre a l'eurozona, sóc fora la setmana que ve i Espanya està negociant ara amb el Fons Monetari Internacional. Només ho dic"

2. Rocío M. Sampere (@rociomsampere) Diputada al Parlament (PSC)

"De Guindos diu que Alemanya està preocupada i és perfectament conscient de la situació... Doncs que ho demostri, i aviat. Ja"

3. Jesús Maraña (@jesusmarana) Periodista, exdirector de 'Público'

"Passen les hores i Montoro no parla (ni riu) sobre les gravíssimes revelacions que avui ha fet Ana Oramás [diputada de Coalició Canària]: «Montoro em va dir "que caigui Espanya, que ja l'aixecarem nosaltres"»"

4. Ignasi Llorente (@illorente) Exsecretari de Comunicació d'ERC

"Recordo el proverbi anglès: «A les fosques és més útil encendre un llum que deixar anar un renec». I em pregunto si la crispació ha construït mai res"

5. Íngrid Lafita (@IngridLafita) Periodista

"Anar al centre per a una concentració i una manifestació i trobar-ne dues de cada. Tard o d'hora València havia de despertar (del tot)"

6. Rafel Bruguera (@rafelbruguera) Senador (PSC) de l'Entesa

"La secretaria general de Sanitat [del govern espanyol, Pilar Farjas] l'ha dita grossa: «La sanidad es para los españoles, no para el mundo mundial». I els immigrants, els de més risc sanitari?"

7. Sebastià Nogueras (@sebasnogueras) Bloguer

"El jutge obliga el Govern a escolaritzar en espanyol els fills de 4 famílies més. Fem com Montoro, que diu que vol complir l'Estatut però que no hi ha diners"

8. Alfred Bosch (@alfredbosch) Diputat al Congrés (ERC)

"Revés a la immersió lingüística del TSJC. Tribunal? Superior? De Justícia? De Catalunya?"

9. Jordi Vàzquez (@JordiVazquez) Bloguer

"Les sentències contra el català són un problema només per als autonomistes. I confirmen el que defensem els independentistes"

stats