#Tsiglesias: l'actualitat en 12 tuits

L'avançament d'eleccions a Grècia i les consequències d'una hipotètica victòria de la coalició d'esquerres Syriza generen molt debat a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix a l'edició en paper 

1. Maxime Sbaihi ( @MxSba), economista “Les eleccions a Grècia obren un nou capítol en la crisi de l’eurozona: els ciutadans tornen a les urnes després que l’austeritat dels últims anys a la perifèria hagi fracassat

2. Jordi Évole ( @jordievole), periodista “Avançar unes eleccions enfonsa les borses. La democràcia dels mercats

3. José Carlos Díez ( @josecdiez), economista “@jordievole Syriza diu que impagarà. ¿Tu deixaries els estalvis en un banc grec sabent que pots perdre fins al 70%?”

4. Antonio Maestre  (@AntonioMaestre), periodista “Les trompetes de l’ apocalipsi dels mercats començaran a retronar sobre Grècia perquè els electors no s’equivoquin escollint Syriza”

5. Juan Ramón Rallo ( @juanrallo), doctor en economia “L’FMI suspèn l’ ajuda a Grècia fins després de les eleccions. La qüestió, més aviat, és si la reprendrà en algun moment en el futur”

6. Edward Hugh ( @Edward_hugh), economista “Si permeten que Syriza implementi les polítiques antitroica, passarà el mateix inevitablement a Espanya”

7. Alexis Tsipras ( @atsipras), líder de Syriza i parlamentari grec “@Pablo_Iglesias_ Guanyarem! We will win! #syriza #Podemos #SiSePuede”

8. María Muñoz ( @mariadelamiel), assessora financera “«El 2015 serà l’any del canvi», diu [Pablo Iglesias]. Grècia obre la veda al risc més gran que tindrem a la zona euro: el risc polític”

9. Joseph Weisenthal ( @TheStalwart), analista econòmic a Bloomberg “Necessitem una contracció per a Iglesias i Tsipras, com la de Merkozy. Potser #Tsiglesias

10. Marc Arza ( @marcarza), regidor a l’Ajuntament de Reus (CiU) “La idea era assemblar-se poc a Grècia i Portugal, no assemblar-s’hi cada cop més”

11. Elvira Durán ( @Elviraduranc), militant del PSC “Sóc independentista des de fa quatre dies i vaig començar el 2014 convençuda que acabaríem l’any amb un mandat democràtic i anant per feina amb un #noupais. Trigarà gaire?”

12. Montse Forga ( @montseforga), advocada “Allò de «Estudies o treballes?» ha quedat més que superat (si no ho estava ja) per això de «Tu ets de llista unitària o de paraigua?”

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT