VIST AL TWITTER

Campanyes que no s'acaben mai: l'actualitat en 11 tuits

L'enganxada de cartells es fa un lloc en una xarxa que bull pel ridícul del Madrid a la Copa

1. Toño Fraguas ( @antoniofraguas), periodista “Diuen que la campanya electoral ha començat avui [ahir]... I el que han estat fent els polítics des de fa mesos, què era?”

2. Lluís Viñas ( @lluiv), enginyer aeronàutic “Crec que votaré el candidat amb menys Photoshop als cartells”

3. Josep Comajoan ( @jcomajoan), periodista “Aquest matí, entre tanta boira, als fanals de Vic s’hi alternaven els cartells dels candidats amb els del circ que ha arribat a la ciutat”

4. Eduard Mata ( @eduardmata), veterinari “Gent que no va obrir la boca sobre les condicions del FLA dient que el pla de xoc social que pacten JxSí i la CUP humiliarà la Generalitat...”

5. Pep Vila ( @pepmariavila), professor de ciències socials “Ningú amb un mínim de sensibilitat social es pot oposar al pla de xoc de què parlen els mitjans. Com a votant de @JuntsPelSí, el meu suport”

6. Graciela Conforto ( @graconforto), psicòloga “La meva consciència té per a mi més pes que tots els programes electorals junts”

7. Ada Colau ( @AdaColau), alcaldessa de Barcelona “Si volem frenar el canvi climàtic hem de canviar tots i totes nosaltres: hàbits de consum, prioritats i model econòmic.  El nostre horitzó ha de tendir a emissions zero, residus zero i energia cent per cent renovable”

8. Noelia Muñoz ( @conresortes), comunicadora social “@AdaColau Compte, per totes dues parts. No és qüestió d’estar en contra d’#empresas o #Ayuntamiento, és qüestió d’estar a favor del que és # sostenible

9. Helen Santiago ( @soyhelensan), guionista “ Crisi al Madrid per l’eliminació de la Copa. Crisi a Cadis per veure qui treu primer una chirigota sobre el tema. #JusticiaparaelCádiz”

10. Luis Buxeres ( @lbuxeres), periodista “Ens estem tornant tan bojos que convertim en gran notícia el simple fet que es faci justícia #JusticiaParaElCadiz”

11. Carles Ruipérez ( @carlesruiperez), periodista “Florentino: «I de l’ europea?»”

El + vist

El + comentat