VIST AL TWITTER

"Que ve el llop, que ve el llop...": l'actualitat en 11 tuits

Els resultats de la primera volta de les eleccions franceses sacsegen la xarxa

1. Gorka Landaburu ( @G_landaburu), periodista “Guanya Marine Le Pen, però és preocupant l’ abstenció, que frega el 50%. Segona volta calenta, diumenge que ve”

2. Eduardo Madina ( @EduMadina), diputat al Congrés (PSC) “El risc més gran, la pitjor amenaça ideològica que té Europa, fa temps que s’incuba. A dins”

3. Ivan Rodon ( @irodon), periodista i emprenedor “«Que ve el llop, que ve el llop», deien a França. I ja el tenen a dins...”

4. Igor Minteguía ( @minte1974), periodista i professor de la UPV “França: el perill d’extremitzar-se contra l’ extremisme. Ja ho va dir Friedrich Nietzsche”

5. Alberto Mingo ( @amingosan), tuitaire “La Constitució compleix 37 anys. La realitat d’Espanya ha canviat moltíssim i ja ens queda escassa. Cal ser realistes i reformar-la!”

6. Alberto Ballesteros ( @tote_alkor), estudiant “Avui és el Dia de la Constitució del 78, que molts no hem votat. En necessitem una de nova que ens representi”

7. Ramon Reig-Bolaño ( @ramonreig), professor a la Universitat de Vic “La Constitució del 78 la va enterrar la sentència del Constitucional contra l’ Estatut, i això és un fet que pocs ressalten”

8. Francisco Tijeras ( @FranciscoTije2), tuitaire “A partir d’allò del «dret al treball i a un habitatge digne» podem incloure la Constitució a la secció de relats de ficció

9. Alicia ( @aliiiiciaaaa), llicenciada en dret “Tots els que volen canviar la Constitució és perquè no s’han d’estudiar 26 temes de constitucional per aprovar l’ oposició

10. Aura Salerno ( @aurasalerno), tuitaire “#LosDeChavezAVotar per continuar construint la pàtria somiada per Bolívar i Chávez

11. Victoria Betancourt ( @VickyBMolina), estudiant d’odontologia “Orgullosa de pertànyer a aquesta generació de joves que no es conformen i treballen per una Veneçuela millor. #HoyGanaVenezuela #6D #Vota”