L'extensió dels mapes del temps, l'alçada dels gratacels d'Eurovegas i el terrorisme de baixa intensitat: l'actualitat en 10 tuits

El futur vicepresident de la CCMA vol que el mapa que aparegui a l'espai del temps de TV3 sigui el d'Espanya, Madrid no posarà cap límit a l'alçada dels edificis d'Eurovegas i l'Estat vol equiparar 'vàndal' amb 'terrorista'. Us oferim aquí la selecció de tuits que també podeu trobar a l'edició impresa de l'ARA

Ara
2 min
L'Eurovegas amenaça la zona agrària del delta del Llobregat

Barcelona1. Anna Arqué (@anna_arque), consultora en comunicació. "Cremar un contenidor serà més condemnable que fer evaporar els drets lingüístics de tota una nació #vahomeva #nofotem #prioritats"

2. Txe Arana (@txearana), actriu. "Molt bo l'article 'Segur que és l'economia, estúpids?' de @soler_toni al @diariARA. Sempre començo el diari per la contra i avui... més!"

3. Eduard Cortés (@gatodelcerro), director de cinema. "Ahir vaig veure 'El padrí' amb el meu fill. Va ser com portar algú a veure el mar per primer cop"

4. Jofre Llombart (@jofrellombart), periodista. "Per anar cap a Ítaca el Tomàs Molina ha de dir quin temps fa a Burgos"

5. Víctor de la Serna (@vdelaserna), periodista. "És igual PSOE o PP: una amnistia fiscal a cada lustre és la mostra fefaent del fracàs d'un model polític i econòmic molt corrupte"

6. Cesk Freixas (@ceskfreixas), cantautor. "¿L'especulació econòmica quan serà considerada terrorisme de baixa o alta intensitat? Per què un vàndal és més perillós que un Millet?"

7. Lluís Foix (@llfoix), periodista. "Què hi farien uns gratacels a la desembocadura del Llobregat i al costat de l'aeroport?"

8. Núria Iceta (@nuriaiceta), editora. "L'incompliment de promeses electorals no és res comparat amb la meva llista de 'diumenge a la tarda em dedicaré a...' #quinamandra"

9. Jordi Sevilla (@sevillajordi), economista i exministre. "Tots els experts amb qui parlo diuen el mateix: és difícil que pugin els ingressos públics, tal com diu el govern, amb una economia que s'està desplomant"

10. Mar Ferrando (@marferrando1), periodista. "El futur vicepresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals diu que el mapa del temps de TV3 ha d'incloure Espanya. I ja hi surt! Quan es parla d'Europa!"

stats