L'Argentina i la nacionalització del petroli han estat avui els protagonistes dels 'timelines': l'actualitat en 10 tuits

Defensors i detractors de la nacionalització d'YPF tuitegen incansablement mentre, com sempre, molts d'altres afilen el sentit de l'humor. Us oferim la mateixa tria que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Fernández va mostrar ahir un tub amb petroli amb una imatge d'Eva Perón al darrere.

Barcelona1. Sara Solomando (@sarasolomando), presentadora de TV i periodista “A l’Argentina nacionalitzen les empreses privades, i a Espanya privatitzem les públiques. És a dir, que estem per tirar-nos ximpleries a la cara”

2. Carme Capdevila (@carme_capdevila), diputada d’ERC al Parlament “La crisi no justifica que el Govern posi a la venda 90 hectàrees del Parc Natural dels Aiguamolls. No tot s’hi val”

3. Oscar Pinilla (@Oscar_Pinilla), periodista “José Bono a la Cope: “El rei s’ha equivocat, però porta tota la vida encertant-la”. Es refereix a la seva punteria amb el rifle?”

4. Ricard Gomà (@ricardgoma), president del grup d’ICV-EUiA a Barcelona “Crec que qualsevol país, qualsevol comunitat, ha de poder exercir el dret a controlar i gestionar els seus propis recursos naturals

5. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’oficina de treball de la UOC “Pensem-hi bé, però la kichnerització de Catalunya com a via per resoldre els desencontres amb Espanya podria ser una sortida a la crisi”

6. Pere Macias (@peremaciasiarau), diputat de CiU al Congrés “He advertit al govern que voler fer pagar als catalans el rescat de les radials de Madrid és una fàbrica d’independentistes... Ells mateixos!”

7. Lucía Taboada (@TaboadaLucia), periodista “Llegeixo que el Pulitzer de ficció ha quedat desert. Em sembla increïble que no se l’hagi emportat el programa electoral del PP”

8. Ignasi Llorente (@illorente), periodista i escriptor “Espanya va ser el darrer indret on es va acceptar que hi havia crisi. També serà el darrer lloc on s’admetrà que les #retallades no són la solució?”

9. Oriol Bossa (@oriol_bossa). politòleg “Nacionalitzar pèrdues dels bancs sí, nacionalitzar recursos naturals no? Doble moral, això és el neoliberalisme!!”

10. Moisès Trullàs (@CalDirHo), informàtic “Dels creadors de 'No deixarem que Endesa caigui en mans catalanes, millor italianes', ara arriba 'Argentins, torneu-nos YPF, coi!'”

stats