Sant Jordi i les eleccions franceses: l'actualitat en 10 tuits

Ja a la vigília els hashtags #SantJordi i #llegirestimar comencen a guanyar protagonisme. Aquesta és la mateixa selecció de tuits que podeu trobar publicada en l'edició en paper

Ara
2 min
El Sant Jordi del Palau de la Generalitat

Barcelona1. Esti Fandiño (@Estitjf), community manager "La diada de #SantJordi hauria de ser festa perquè tothom pogués sortir al carrer a #respirarcultura"

2. Dolors Camats (@dolorscamats), portaveu parlamentària d'ICV "L'Església reconeix que sant Jordi és mite i no sant. És patró de Catalunya, dia de roses i llibres. Com ho celebra Govern? Amb una missa #auva"

3. John LeBlog (@Johnleblog), enginyer "Tant se val el llibre, tant se val l'editorial, compreu i llegiu un llibre, per Sant Jordi en català! #santjordi"

4. Natàlia Tomàs (@maitasun), professora de català "Hi havia una vegada una princesa que es va enamorar del drac. I el cavaller se'n va anar plorant cap a casa... #SantJordi"

5. Clara Martin (@claramariu) "Buscar refugi en l'amor, la literatura, el pensament i les humanitats no és agafar-nos a l'últim recurs, sinó al millor. #llegirestimar"

6. Sígfrid Gras (@sigfridgras), periodista "Crec que en l'únic que estan d'acord #Rajoy i #Rubalcaba és a preferir que Sarkozy perdi les eleccions. Per treure pressió a Espanya"

7. Lluís Recoder (@lluisrecoder), conseller d'infraestructures i sostenibilitat "Deixar sense assistència sanitària els sensepapers? Un greu error, va contra els principis més elementals de la solidaritat humana!"

8. Cèsar Palazuelos (@cesarpalazuelos), periodista "Hui es disputa el Gran Premi de Bahrain amb protestes ciutadanes. Espereu-vos que arribe el de València i voreu el tomacat que hi haurà"

9. Henry de Laguérie (@henrydelaguerie), corresponsal d'Europe1 a Barcelona "Amb el resultat històric de l'extrema dreta, la victòria d'Hollande té un gust agredolç per als militants del partit socialista"

10. Oriol Duran (@Odtor), portaveu d'ERC a Madrid "Un país on vota el 80% és digne d'admirar. On el 20% vota Le Pen, acolloneix"

stats