Grècia i Rodrigo Rato, encapçalen el rànquing de piulades: l'actualitat en 10 tuits

El debat a la xarxa té dos protagonistes absoluts, l'expresident de Bankia i la Grècia més ingovernable després de les eleccions. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix en l'edició en paper del diari 


1. Joan F. Mira ( @joanfmira), escriptor, antropòleg i sociòleg “El temps envelleix de pressa, afirma Tabucchi, tan de pressa que fins i tot ens podem situar, ara mateix, en un futur tan imminent com incert”.

2. Martin Schulz ( @Martin Schulz), president del Parlament europeu “L’objectiu de les negociacions a Grècia hauria de ser formar una coalició que s’aboqui al compromís de Grècia amb la UE”

3. Álvaro Cordero ( @AlvaroCorderoB), ‘broker’ “Grècia està complint perfectament els terminis polítics, i econòmics, de l’ Alemanya post-1929

4. Joana Casals ( @joanacasals), periodista “Guindos divendres 27: “El 2013 pujaran els impostos al consum (IVA) per incrementar la recaptació en 8.000 milions”. Rajoy avui [ahir]: 'Espero no haver d’apujar l’ IVA'”

5. Alfred Bosch ( @AlfredBosch), escriptor i diputat al Congrés (ERC) “Standard &Poor’s 'dixit': si Barcelona no fos a Espanya tindria el màxim ràting”

6. Carolina Ramos ( @mywordsworlds1), especialista en comerç electrònic “Que es tanqui almenys un hospital o ambulatori per dir després que cal ajudar els bancs amb diners públics és grotesc!”

7. Asier y Javier Humor ( @AsieryJavier_HG), humoristes a ‘Deia’ i ‘El Jueves’ “Quan una família és a tocar del desnonament, ¿el govern li injecta 'liquiditat' perquè pugui 'eliminar la totxana dels seus balanços'?”

8. Xavier Botet ( @Xbotet), cirurgià i escriptor “Vam votar ERC i ens vam trobar Montilla de president. Vam votar CiU i ens trobem  Camacho organitzant el país. Però això què és!!!?”

9. Ramon Tremosa ( @ramontremosa), eurodiputat (CiU) “Els 10.000 M€ que el PP obliga a retallar a les comunitats autònomes en sanitat i ensenyament són els que ara taparan el forat madrileny de Bankia?”

10. Tomàs Bordoy ( @tomasbordoy), periodista “ Rodrigo Rato deixa Bankia i proposa per al càrrec a un prejubilat que es va emportar 50 milions d’euros del BBVA. Viure per veure”


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT