Duran perenne, Montmeló i Recoder vs. Marina Geli: l'actualitat en 10 tuits

La revalidació de Duran al capdavant d'UDC esmola l'ocurrència dels tuitaires. Aquesta selecció de piulades és la mateixa que es publica en l'edició en paper

1. Xavier Fina ( @XavierFina), filòsof “Deu ser deformació perica, però, menys amb un equip, quan hi ha victòries (i, per tant, derrotes) agòniques, sempre em solidaritzo amb el perdedor

2. Jordi Armadans i Gil ( @Jordi_Armadans), director Fundació per la Pau i politòleg “He vist el relleu de Castro, del Papa, de Pujol i de Maragall. Veuré el de Duran i Lleida?”

3. Òscar Andreu ( @OscarAndreu), pesentador i guionista “He signat el manifest: 'Col·loquem uns peatges al circuit de Montmeló per fer que la F-1 sigui més entretinguda i nostrada'”

4. Ximo Puig ( @ximopuig), secretari general PSPV “Primeres declaracions de Fabra en la setmana tràgica de Bankia encomanant-se a la mare de Déu. Així estem. Intervinguts i als peus del destí”

5. Fernando Encinar ( @fencinar), emprenedor i copropietari d’Idealista.com “Va ser una bombolla immobiliària la que ens va permetre tenir el que ara es retalla. Només es podrà mantenir amb una altra bombolla similar”

6. Marina Geli ( @marinageli), exconsellera de Salut “Les retallades de Salut i Educació passen factura al govern de Mas juntament amb els pactes amb el Partit Popular. Aliança alternativa!”

7. Lluís Recoder ( @lluisrecoder), conseller de Territori i Sostenibilitat “@marinageli Vols dir que tornarà el tripartit? Pobre país nostre...”

8. Oriol de Balanzó (@orioldebalanzo), periodista “A Unió Democràtica de Catalunya tenen el conillet de Duracell: 'Y Duran y Duran y Duran...'”

9. Edgar Rovira ( @erovira), politòleg “Si la primera virtut d’un polític és la supervivència interna, llavors Duran és l’amo”

10. Pol Foradada ( @polforadada), periodista “UDC no és independentista perquè no és un sentiment majoritari. No paro de veure manifestacions massives que reclamen un estat confederal


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT