El pou de la crisi no toca fons i la prima de risc no toca sostre: l'actualitat en 10 tuits

Els mals auguris econòmics tenyeixen la xarxa de pessimisme. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Isaías Lafuente ( @IsaiasLafuente), periodista, escriptor i professor “A vegades ens queixem dels nens d’avui en dia, quan els nens d’ahir l’estan fent grossa”

2. Alberto Garzón ( @agarzon), diputat al Congrés (IU) “De Guindos diu que el problema és Grècia. Itàlia suggereix que és Espanya. França no es vol assemblar a ningú. Es miren el dit i no la Lluna!”

3. Juan Antonio Giner ( @GINER), periodista “Perill, perill: De Guindos demana 'cooperación' a l’eurozona. D’això se’n diu ' rescat'”

4. Josep Grau Santesmas ( @josepgrausantes), periodista “Ho va dir Umberto Eco fa 15 anys amb lucidesa de visionari. Estem tornant a l’Edat Mitjana. Les multinacionals són els nous senyors feudals

5. Cristian Segura ( @Cr_Segura), periodista i escriptor “Per què en plena crisi, de la nit al dia, el Japó tanca 54 centrals nuclears i passa a dependre un 100% d’una importació caríssima d’energia?”

6. Josep M. Aguirre Font ( @josepmaguirre), professor i investigador dret admin. UdG “Un pressupost és un exercici de prioritats. Si haguéssiu de triar entre reformar el pis o el casal del nano, què faríeu?”

7. Francesc Triola ( @ftriola), periodista “L’ètica en el capitalisme és purament opcional, merament extrínseca. Esperar la moralitat en els mercats és una gran equivocació”

8. Oriol Bossa ( @oriol_bossa), politòleg “Segons les enquestes, l’ #eurovegas divideix la població catalana. Així, segons la lògica d’en Duran, el projecte ni interessa ni convé!!”

9. Nacho Sánchez Amor ( @NachoSAmor), secretari general PSOE Mérida “ Noces d’or dels reis: 'No es descarta que ho celebrin en privat', diuen a TVE. 'O per Skype', podrien haver afegit sense mentir”

10. Elisabet Terrades ( @eligirona), politòloga “Símptoma d’aprimament del sector públic: que els treballadors de la Generalitat t’agreguin al LinkedIn”


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT