El pou de la crisi no toca fons i la prima de risc no toca sostre: l'actualitat en 10 tuits

Els mals auguris econòmics tenyeixen la xarxa de pessimisme. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Els líders dels principals partits polítics grecs durant una reunió per arribar a un acord de govern / EFE

Barcelona1. Isaías Lafuente (@IsaiasLafuente), periodista, escriptor i professor “A vegades ens queixem dels nens d’avui en dia, quan els nens d’ahir l’estan fent grossa”

2. Alberto Garzón (@agarzon), diputat al Congrés (IU) “De Guindos diu que el problema és Grècia. Itàlia suggereix que és Espanya. França no es vol assemblar a ningú. Es miren el dit i no la Lluna!”

3. Juan Antonio Giner (@GINER), periodista “Perill, perill: De Guindos demana 'cooperación' a l’eurozona. D’això se’n diu 'rescat'”

4. Josep Grau Santesmas (@josepgrausantes), periodista “Ho va dir Umberto Eco fa 15 anys amb lucidesa de visionari. Estem tornant a l’Edat Mitjana. Les multinacionals són els nous senyors feudals

5. Cristian Segura (@Cr_Segura), periodista i escriptor “Per què en plena crisi, de la nit al dia, el Japó tanca 54 centrals nuclears i passa a dependre un 100% d’una importació caríssima d’energia?”

6. Josep M. Aguirre Font (@josepmaguirre), professor i investigador dret admin. UdG “Un pressupost és un exercici de prioritats. Si haguéssiu de triar entre reformar el pis o el casal del nano, què faríeu?”

7. Francesc Triola (@ftriola), periodista “L’ètica en el capitalisme és purament opcional, merament extrínseca. Esperar la moralitat en els mercats és una gran equivocació”

8. Oriol Bossa (@oriol_bossa), politòleg “Segons les enquestes, l’#eurovegas divideix la població catalana. Així, segons la lògica d’en Duran, el projecte ni interessa ni convé!!”

9. Nacho Sánchez Amor (@NachoSAmor), secretari general PSOE Mérida “Noces d’or dels reis: 'No es descarta que ho celebrin en privat', diuen a TVE. 'O per Skype', podrien haver afegit sense mentir”

10. Elisabet Terrades (@eligirona), politòloga “Símptoma d’aprimament del sector públic: que els treballadors de la Generalitat t’agreguin al LinkedIn”

stats