Les retallades no donen treva: l'actualitat en 10 tuits

El nous ajustos del Govern provoquen les crítiques dels internautes, però no resten protagonisme a l'accidentat primer dia de François Hollande com a president de la República Francesa. Aquesta selecció de piulades és la mateixa que es publica en l'edició en paper


1. Ramon Tremosa ( @ramontremosa), eurodiputat (CiU) “#Melande, avui la primera trobada: Alemanya necessita França per dissimular la seva fortalesa. França, en canvi, necessita dissimular la seva feblesa”

2. Jordi Sevilla ( @sevillajordi), exministre socialista i economista “A veure, resumim les consignes per no embolicar-nos: la culpa de tot la té ZP, per descomptat. D’algunes coses, MAFO; i de la resta... ah, sí, Grècia. Així és”

3. Clara Jordan ( @clarajordanvila), periodista “Mentre la meva nòmina va minvant, m’aniré repetint: la culpa és de Madrid, la culpa és de Madrid, la culpa és de Madrid... Seria això, no?”

4. Xavier Fähndrich ( @xfahndrich), consultor, professor d’oratòria “Ciutadans dels Estats Units renuncien a la seva nacionalitat per no pagar impostos. Podríem fer el mateix els catalans vs. Espanya?”

5. Esperança Camps ( @deshabitat), periodista i escriptora “ Artur Mas conta coses desagradables per als seus ciutadans. Ho fa ell, no per boca d’altri. On és el president Rajoy?”

6. Quim Balaguer ( @quimbal), periodista “L’ avió de François Hollande ha acabat trobant la pilota de Sergio Ramos...”

7. Roc Casagran ( @roccasagran), escriptor “Podem assegurar que Artur Mas no feia campanes quan anava a P4: en va aprendre molt, de retallar

8. Ignacio Escolar ( @iescolar), periodista “ Rajoy tampoc anirà al Congrés per explicar la intervenció en Bankia. Què fa falta perquè doni la cara? Una epidèmia zombi?”

9. Pere Mas ( @peremas), periodista “President Mas, amb tot el respecte: quan ja no quedi res a retallar serà quan direm “ PROU!” a Madrid?”

10. Jaume Clotet ( @jaumeclotet), periodista “Admirant tota la pompa francesa de la successió, ratifico que França és una veritable monarquia republicana”


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT