Més enllà dels peatges: l'actualitat en 10 tuits

Tot i que el #novullpagar centra el debat a la xarxa, els internautes s'interessen també per temes amb protagonistes tan diversos com Koeman o Merkel. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Agustín Martínez ( @AmartinezSER), periodista “Després de quedar-nos fora de la Cimera del Creixement és palesa la moltíssima confiança internacional que inspira Mariano Rajoy”

2. Juan F. Delgado ( @Juanfradelgado), psicòleg “Però com es pot celebrar un G-8 sense que assisteixi Xina? Si Xina és creditora de tots? Ens donen una imatge falsa de qui mana món?”

3. Pedro Luna Antúnez ( @PedroLuna73), blogaire "El líder neonazi grec fent broma sobre l’existència d'Auschwitz i el PASOK preocupat pels Mercats. Com el SPD en 1933. #Syntagma" 

4. Antoni Fernández ( @AntoniFdez), professor de gestió Pública a la UB "4 anys culpant de la crisi a les subprime-USA per acabar reconeixent que el problema el teníem amb bancs de casa i amb el crèdit a la construcció+vivenda"

 5. Dolors Camats ( @dolorscamats), portaveu d’ICV al Parlament "Les retallades d’aquí i de Madrid ja han traspasst les línies vermelles del treball i la dignitat de les persones amb discapacitat #aixòsíqueno" 

6. Toni Xuclà ( @tonixucla), músic "No us deixeu enganyar. El mínim no és subsistir. Continúa sent: ser feliç

7. Xavi Lemus ( @xlemus), periodista "Veient el partit de Wembley d’ara fa 20 anys comentavem quins jugadors d’aquella època podrien jugar ara. El més indiscutible, Koeman"

8. Gaspar Llamazares ( @Gllamazares), diputat al Congrés (IU) "El fiscal deixa en evidència al govern espanyol: anuncia una investigació sobre el sector financer mentre el govern no el permet investigar al Congrés"

9. Iñaki Anasagasti ( @ianasagasti), senador (EAJ/PNV) "La Casa Reial espanyola gasta dels Pressupostos de l’Estat 80.000€ a l’any en flors, només per als sopars de gala del rei i del príncep..." 

10. Miquel Pueyo ( @MiquelPueyo), professor a la UdL i exdir. de Pol. Lingüística "Quan féu la declaració de la renda, penseu a incorporar la #famíliareial, #rodrigorato, etcètera, com a #personesalvostrecàrrec"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT