Més enllà dels peatges: l'actualitat en 10 tuits

Tot i que el #novullpagar centra el debat a la xarxa, els internautes s'interessen també per temes amb protagonistes tan diversos com Koeman o Merkel. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El record

Barcelona1. Agustín Martínez (@AmartinezSER), periodista “Després de quedar-nos fora de la Cimera del Creixement és palesa la moltíssima confiança internacional que inspira Mariano Rajoy”

2. Juan F. Delgado (@Juanfradelgado), psicòleg “Però com es pot celebrar un G-8 sense que assisteixi Xina? Si Xina és creditora de tots? Ens donen una imatge falsa de qui mana món?”

3. Pedro Luna Antúnez (@PedroLuna73), blogaire "El líder neonazi grec fent broma sobre l’existència d'Auschwitz i el PASOK preocupat pels Mercats. Com el SPD en 1933. #Syntagma"

4. Antoni Fernández (@AntoniFdez), professor de gestió Pública a la UB "4 anys culpant de la crisi a les subprime-USA per acabar reconeixent que el problema el teníem amb bancs de casa i amb el crèdit a la construcció+vivenda"

5. Dolors Camats (@dolorscamats), portaveu d’ICV al Parlament "Les retallades d’aquí i de Madrid ja han traspasst les línies vermelles del treball i la dignitat de les persones amb discapacitat #aixòsíqueno"

6. Toni Xuclà (@tonixucla), músic "No us deixeu enganyar. El mínim no és subsistir. Continúa sent: ser feliç"

7. Xavi Lemus (@xlemus), periodista "Veient el partit de Wembley d’ara fa 20 anys comentavem quins jugadors d’aquella època podrien jugar ara. El més indiscutible, Koeman"

8. Gaspar Llamazares (@Gllamazares), diputat al Congrés (IU) "El fiscal deixa en evidència al govern espanyol: anuncia una investigació sobre el sector financer mentre el govern no el permet investigar al Congrés"

9. Iñaki Anasagasti (@ianasagasti), senador (EAJ/PNV) "La Casa Reial espanyola gasta dels Pressupostos de l’Estat 80.000€ a l’any en flors, només per als sopars de gala del rei i del príncep..."

10. Miquel Pueyo (@MiquelPueyo), professor a la UdL i exdir. de Pol. Lingüística "Quan féu la declaració de la renda, penseu a incorporar la #famíliareial, #rodrigorato, etcètera, com a #personesalvostrecàrrec"

stats