Una de banquers i capellans: l'actualitat en 10 tuits

Bankia sacseja de nou la xarxa amb l'últim episodi del culebrot de l'entitat financera. Els internautes no entenen les indemnitzacions milionàries dels directius d'un banc en fallida que demana milers de milions de diners públics i fa tremolar els mercats. Només el debat sobre el cobrament de l'IBI a l'Església fa una mica d'ombra al gran tema del dia. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició de paper del diari

Ara
2 min
UN FUTUR NEGRE  José Ignacio Goirigolzarri en un moment de la roda de premsa d'ahir per explicar les raons dels diners que demana Bankia.

Barcelona1. Cayo Lara (@cayo_lara), Coordinador general d’Esquerra Unida (IU) "Rajoy rebutja exigir l’IBI a l’Església. Diu que no ho farà perquè "con la que está cayendo...". Aquí l’única cosa que cauen són els drets. Privilegis, cap"

2. Jordi Regincós-Isern (@jordir), Professor a la UdG "La #maratoPobresa recapta 4 milions d’euros. Un exdirectiu de Bankia se n’assegura 14 en prejubilació i pensions. El sistema és indecent"

3. Gorka Landaburu (@G_landaburu), Periodista "Margallo: "Xiular l’himne és un signe de debilitat nacional que els Mercats oloren". I la improvisació i el cas Bankia. Una mica de serietat..."

4. Paco Traver (@pacotraver), Psiquiatra "Els ciutadans volem començar a veure banquers a la presó i no capellans pagant l’IBI"

5. Txe Arana (@txearana), Actriu "I ara què? Què farà el govern del Sr. Bauzá, amb només un 10% o un 15% de demanda d’escolarització en castellà a les Illes?"

6. Joan Tardà (@JoanTarda), Diputat del Congrés (ERC) "Fa anys vaig conèixer un vell militant comunista, escèptic amb la Transició, que repetia: 'Si no empresoneu banquers, no veureu canvis de debò'"

7. Germán Temprano (@German_Temprano), Escriptor i periodista "Si atraques tu un banc vas a la garjola però si el banc t’atraca a tu ni s’investiga"

8. Carles Sànchez (@carlessanchez), Guionista d'El Terrat "He vist clients de Bankia enganxats a l’Apalabrados per treure’s de sobre totes les lletres"

9. Andrés Pérez Ortega (@marcapersonal), Consultor i especialista en 'branding' "Al final serà veritat. Per tenir èxit s’ha de fracassar. Ho estem veient cada dia amb els banquers"

10. Xavier Alegret (@XAlegret), Periodista "El cost de l’acomiadament ha de ser el mínim possible, zero si pot ser, excepte per als directius de banca que ens han portat a la ruïna..."

stats