Arriben les urgències: l'actualitat en 10 tuits

La reunió d'urgència del G-7 per parlar de les tensions financeres a la UE ha generat xup-xup a la xarxa, on els internautes han pogut fer públiques les seves pròpies conclusions. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que oferim en l'edició en paper

1. Joan Ridao ( @Joanridao), advocat i exsecretari general d’ERC: “L’ajut directe de la UE als bancs no ens sortirà gratis: l’acabarem pagant tots en forma de pujada d’IVA i allargament de l’edat de jubilació”

2. Rocío M. Sampere ( @rociomsampere), diputada al Parlament (PSC): “Reunió d’emergència del G-7 amb Espanya com a 'preocupació màxima'. La preocupació és compartida però el que esperem és la solució (que ho ha de ser també)”

3. Miquel Roig ( @miquelroig), periodista, cap d’Expansion.com: “Un del G-7 sobre Espanya i el rescat, segons Reuters: 'No el volen acceptar, són massa orgullosos. I és un orgull fatal'”

4. Pia Bosch ( @pia_bosch), europarlamentària (PSC): “Parlant amb amics europarlamentaris, sembla que la música ha començat a canviar a Europa. Canvis positius en perspectiva. Setmanes decisives!”

5. Juan Carlos Escudier ( @JCEscudier), periodista: “Si els homes de negre no vénen a Espanya és perquè no hi ha qui aguanti un trajo amb aquesta calor”

6. Ignasi Guardans ( @iguardans), advocat i exeurodiputat: “De trobades culturals a Brussel·les, parlo amb algú de Xipre. Ningú parla d’ells. I estan tan bé com Grècia. Propera presidència de la UE”

7. Hugo Morán ( @Hugo_Moran), secretari sectorial del PSOE: “El PP proposa tipificar com a delicte el robatori de coure, a la vegada que legalitza el blanqueig de diners via BOE”

8. Joana Casals ( @joanacasals), periodista: “Els ministres de Finances G-7 mantindran una conversa d’emergència sobre Espanya mentre la vicepresidenta diu que el món ja hi comença a confiar

9. Carlos Clavijo ( @carlosclavijo22), escriptor i productor de TV: “Amb el nou director de NH Hoteles, si a TVE posen porno t’ho facturen com a servei de minibar”

10. Albert Muñoz ( @albert08950), periodista: “Truco a la directora d’un institut de BCN per parlar de #retallades educatives i em diu: 'Estic tan emprenyada amb tot plegat que no parlaré'”


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT