El món pendent d'Espanya i Espanya pendent de l'Eurocopa: l'actualitat en 10 tuits

Les qüestions econòmiques dominaven la xarxa fins que ha començat el torneig europeu a Polònia. A l'espera del rescat, el futbol centra l'atenció. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
ESPERANT MARK RUTTE Rajoy es va reunir amb el primer ministre en funcions d'Holanda, que rebutja els eurobons i les ajudes directes  a la banca.

Barcelona1. José Mendoza (@JoseMendoza24), periodista d’Sportyou.es “El cap de setmana que comença l’Eurocopa Espanya demanarà el rescat. Serendipitat [fet o descobriment inesperat i afortunat], sens dubte”

2. Martí Saballs (@marti_saballs), subdirector del diari ‘Expansión’ “La pujada setmanal de l’Íbex confirma la proximitat del rescat bancari i la gairebé segura arribada dels 'homes de negre'. Alleujats?

3. Joan Ridao (@Joanridao), advocat i exsecretari d’ERC “Vist que la UE ha imposat seny pel que fa a l’eix mediterrani, potser no seria dolent l’ordre europeu que acompanyaria una intervenció d’Espanya...”

4. Xavi Lemus (@xlemus), periodista “Gran nivell de l’arbitratge espanyol: debuta Velasco Carballo a l’Eurocopa i expulsa de manera totalment injusta un jugador grec. #Eurocopa”

5. Kyzza Terrazas (@anarconde), escriptor i cineasta “Injusta expulsió de Sokratis. No sabia res, no va fer res. Tot i així, el van condemnar a mort

6. Xavi Bundó (@xbundo), periodista de RAC1 “Comencen els somnis humits dels que volen una eliminatòria Polònia-Espanya”

7. José Luis Gallego (@ecogallego), naturalista i divulgador “El maniqueisme, això tan ibèric d’estar amb mi o contra mi, ens enfonsa. Una altra setmana sense consensos, cridant 'i tu més'. País!”

8. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’Oficina de Treball de la UOC “Veure com l’arrogancia de potència econòmica de pa sucat amb oli es cura amb l’art de pidolar seria distret si no fos que ens ha ensorrat”

9. Isaac Peraire (@isaacperaire), regidor de Prats de Lluçanès (ERC) “Les imatges i la crònica del que està passant a Síria creen molta ràbia i impotència. I la inoperància de l’ONU, vergonya”

10. Josep M. Mainat (@MainatJM), productor de televisió “Obama parla sobre Espanya: 'No tot pot ser retallar, retallar i retallar mentre creix l’atur' Rajoy: 'Ein?'”

stats