El retorn de Rajoy: l'actualitat en 10 tuits

La reaparició de Mariano Rajoy sacseja la xarxa: només l'afició de la ministra Fátima Báñez pels videojocs li fa una mica d'ombra al tema del dia. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari.

Ara
2 min
Mariano Rajoy va visitar la selecció espanyola la setmana passada.

Barcelona1. Ramon Tremosa (@ramontremosa), eurodiputat de CiU "Mentides espanyoles: Felipe va negar el GAL, Aznar l’11-M, Zapatero la crisi i avui Rajoy nega el rescat"

2. Marc Vidal (@marcvidal), emprenedor i consultor "De veritat que me’n faig creus pensant com es pot dir que Europa ens deixa el 10% del PIB sense esperar poder exercir el control"

3. Miquel Pueyo (@MiquelPueyo), professor a la UdL i exdir. de Pol. Lingüística "Qui rescatarà les famílies amb #dependents que no reben cap ajut? #shame".

4. Cristina Gallach (@cristinagallach), Consell de la UE "Escoltant Rajoy. El món al revés. "Què content estic amb la 'línia de crèdit'!", diu. "Yuppi! Uau!". No es veu igual des de Brussel·les, Sr. president"

5. Gerard Gómez del Moral (@gerardgomezf), portaveu Nacional de les JERC "És normal que el president d’un país rescatat digui que anar al futbol a Polònia és un sacrifici perquè si no podria mirar també el tenis?"

6. Eduard Voltas (@eduardvoltas), professor de periodisme a la URL "Espanya no podrà tornar mai aquests diners sense l’espoli fiscal a Catalunya. Avui ha mort oficialment el pacte fiscal"

7. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’Oficina de Treball de la UOC "He trobat un empresari que ja s’espera a la porta del banc, diu que vol ser el primer a tenir un crèdit d’aquests tan econòmics per a tothom"

8. Júlia Cot (@cot_julia), guionista "Hola, @FatimaBanez. Tú saps on és la porta secreta a l’última pantalla del 'Mario Kart'? Gràcies"

9. Germán Temprano (@German_Temprano), escriptor i periodista "Després d’arreglar Espanya abans d’anar-se'n al futbol, Mariano Rajoy té a l'agenda solucionar el conflicte palestí-israelià abans d’anar-se’n de vacances a Sanxenxo"

10. Òscar Andreu (@OscarAndreu), periodista "Si Rajoy no vol "debats nominalistes" hauria d’haver escollit governar un país de 45 milions de mims"

stats