Del rescat al retorn d'Eurovegas: l'actualitat en 10 tuits

A banda del rescat, els atacs a la llegua catalana, el retorn de la polèmica sobre Eurovegas i el viatges de Dívar són els temes més debatuts a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
EXCOMPANYS D'EXECUTIU  El president del govern espanyol, Mariano Rajoy,  i Rodrigo Rato en una conferència recent a la seu  de Bankia.

Barcelona1. Joan Herrera (@herrerajoan), diputat al Parlament (ICV) "El problema del rescat és que l’avalista són els nostres drets: podien prestar directament als bancs, però ho fan per la via de l’Estat"

2. Jaume Viñas (@Jaume_Vinas), periodista "Que hagi de sortir Eurostat a aclarir una obvietat com que el pagament dels interessos del rescat afecta el dèficit diu molt del govern"

3. Albert Garcia Font (@agarciafont), vocal de finances d’Unió "No és sana la tendència de pensar que tots els nostres mals són culpa de tercers. Sense autocrítica no prosperem ni creem canvis positius"

4. Anna Simó (@AnnaSimo), diputada al Parlament (ERC) "A pregunta d’autoensabonament de Sánchez-Camacho, Mas diu que arribar al rescat no és cap èxit. #parlament"

5. Leo Bassi (@bassileo), actor "Eurovegas a Barcelona amb una ambientació típicament catalana de flamenc, corrides i fast food amb paelles de microones...I l’Hotel Gaudí"

6. Àngel Colom (@angelcolom), secretari d’immigració de CDC "El PP ataca demencialment el català a les Illes Balears (i abans i ara al País Valencià),... Catalunya hauria de reaccionar massivament...!"

7. Joan F. Mira (@joanfmira), escriptor, antropòleg i sociòleg "La pena és que al País Valencià qui té el poder té uns ídols propis: és més valuosa una cursa de cotxes que tota la història de l’art i de la literatura"

8. Anna Peña i Aso (@valencianna), periodista i ‘community manager’ "En els darrers dies m’han dit tantes vegades "si pots ves-te’n fora a guanyar-te la vida" que m’han refermat en la voluntat de quedar-me"

9. Lluís Foix (@llfoix), periodista "Si el Tribunal Suprem no vol investigar els viatges de Dívar tenim un problema. No només amb Dívar, sinó també amb el Tribunal Suprem. #shame"

10. Carles Agustí (@carlesagusti), secretari d’organització de CDC a Barcelona "Dinant a Porto Alegre amb gent de molts països diferents. En veure Pepe a la tele, tothom arrufa el nas i anima Dinamarca"

stats