De gurus, esborranys, coques i deutes: l'actualitat en 10 tuits

Mentre escalfen motors per la revetlla els internautes preparen les qüestions més candents de la setmana per llençar-les a la foguera. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Unes coques de Sant Joan acabades de coure / ACN

Barcelona1. Alfred Bosch (@AlfredBosch), escriptor i diputat al Congrés (ERC) "Si les Corts d'Aragó bategessin el castellà com a aragonès occidental, què faria el govern espanyol?"

2. Júlia Otero (@julia_otero), periodista "TC: el Tribunal per recórrer tot el que no guanyen al Parlament, i que volen eliminar quan no dictamina el que desitgen"

3. Guillem Pararols (@entramuntanat), marxant "Ara la moda és la dels gurus que parlen d'economia com si tinguessin la recepta per curar tots els mals... #tendencies"

4. Martí Saballs (@marti_saballs), periodista "El principal temor del pla de creixement és que es generi més deute. Es creixerà amb inversió i amb instruments fiscals adequats"

5. Xavier Ferras (@XavierFerras), director d'Innovació Empresarial d'ACC1O "El canvi és possible: Google, creat per dos estudiants de 22 anys, val tant com tots els ajuts que Espanya ha rebut de la UE des del 1986"

6. Miquel Roig (@miquelroig), periodista "Quan ens donin la nostra part dels 130.000.000.000€, en què decidirem que els invertim: aeroports, AVEs, carreteres...?"

7. Josep M. Aguirre Font (@josepmaguirre), professor de dret administratiu a la UdG "Acabo de rebre per duplicat l'esborrany d'IRPF de la meva filla, d'un any i mig d'edat, i li retornen 0,47 euros. S'han tornat bojos o què?"

8. Pep Martorell (@pepmartorell), director general de recerca de la Generalitat "Pastisseries que de la coca de St. Joan en diuen coca "del solstici". No m'hi veuran pas... #etfelicitofill"

9. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l'Oficina de Treball de la UOC "Si com diu la premsa la crisi ens ha fet coques de Sant Joan més petites, potser hauríem de cremar la crisi a les fogueres! #bonarevetlla"

10. Nel·la Saborit (@Neleeta), estudiant d'enginyeria "#HomenatgeaFuster El millor homenatge és rellegir-lo, però amb la seua mirada, apartant els dogmes, sent crítics i propositius..."

stats