Després de la revetlla, ve la quietud: l'actualitat en 10 tuits

Dia tranquil a les xarxes, en què els comentaris s'anaven succeint més a poc a poc que altres dies. Tanmateix, hi ha hagut un racó per les eleccions a Egipte, Eurovegas i el rescat financer. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Nit de Sant Joan a la plaça del Nord, a Gràcia / PERE VIRGILI

Barcelona1. Lluís Foix (@llfoix), periodista "El primer no militar president d'Egipte. Nasser i Assad no s'ho creurien. Mubàrak s'està morint. En 18 mesos el canvi ha estat radical"

2. Germán Temprano (@German_Temprano), escriptor i periodista "La troica ajorna el viatge a Grècia per problemes de salut del seu president i ministre de Finances. El que és estrany és no hi hagin anat per rematar-los"

3. Paco Arnau (@ciudadfutura), dissenyador gràfic "A Espanya fa anys que comprovem dia rere dia la diferència entre el que en diuen estat de dret i la realitat d'un estat de dretes"

4. Bernat Dedéu (@BernatDedeu), músic "Mentre rescaten bancs per 100.000 milions es fa política (ficció) de creixement amb 130.000 milions. Aquest Hollande és ben fàcil de comprar..."

5. Feliu Ventura (@feliuventura), cantautor "La comunitat internacional hauria d'entendre el missatge insistent expressat pel País Valencià: F1, F1, F1 = "ajuda, ajuda, ajuda" #SOS"

6. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV) "Diuen que els mercats financers són cíclics. Són un ramat de cobdiciosos a la recerca insaciable de beneficis que es comporten gregàriament"

7. Vicenç Pagès Jordà (@WhistPlayers), escriptor "Estava tan capficat pel món que deixaria als fills, que no es preocupava gaire pels fills que deixaria al món"

8. Josep Huguet (@Josep_Huguet), president de la Fundació Josep Irla "Jo no estic gens a favor del model turístic que és Eurovegas, però em toca allò que alguns diguin go home perquè és jueu americà. No si fos àrab o xinès"

9. Carles Agustí (@carlesagusti), secretari d'organització de CDC a Barcelona "El pitjor que et pot passar si estàs ressacós és haver d'inflar bufant els matalassos de platja dels nens. Ara ja estic directament malalt"

10. Constantino Romero (@constanromero), locutor, doblador i presentador "La Sra. Cospedal, quan parla amb autoritat, fa uns gestos com si estigués tallant bacallà... en trossos així de grans"

stats