Dubtes, temors i esperança de futur: l'actualitat en 10 tuits

La lletra petita del rescat a la banca genera incerteses i optimisme moderat a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Alberto Garzón ( @agarzon), diputat al Congrés (IU) " Rajoy sap que el rescat europeu a la banca tindrà condicions molt dures que patiran els treballadors. Però li és més rendible mentir"

2. Mar Jiménez ( @mar_jz), economista i periodista "Un bon dia per recuperar l’ànim. A l’espera de la lletra petita, Europa comença a recuperar el sentit comú. Bones notícies #eusummit"

3. Ana Jiménez Lasanta ( @LasantaAna), fisioterapeuta "Rajoy diu "és la meva obligació com a President anar a la final de l’Eurocopa", però celebrar el debat sobre l’estat de la nació... no"

4. Marc Vidal ( @marcvidal), emprenedor i consultor "La borsa puja de manera inversament proporcional a la bondat i el benestar imminent de les persones #rescue_fake"

5. Paco Aranda ( @arandapaco), blogaire "Un presentador de Telemadrid, nou director d'informatius de TVE. No ho estan somiant, està passant. #disfrutenlovotado"

6. Jordi Portabella ( @jordiportabella), regidor Ajuntament de Barcelona (UxB-ERC) "No té sentit que el PP demani austeritat merkeliana i després es gasti 300.000 euros en banderes espanyoles per a les ambaixades"

7. Jaume Barberà ( @JaumeBarbera), periodista "El capitalisme financer i de casino ha fracassat. M’indigna que els "nostres" mandataris el vulguin salvar en detriment de les persones"

8. Josep M. Aguirre ( @josepmaguirre), professor de dret a la UdG "És curiós com les institucions, davant la visita de ses majestats, perden de vista els principis d’austeritat o transparència que prediquen..." 

9. Pepe Martínez Olmos ( @PmOlmos), portaveu de sanitat del PSOE al Congrés "El cessament de la directora de Farmàcia a 24 hores de l’entrada en vigor del copagament farmacèutic és com un gol en pròpia porta de la ministra Ana Mato" 

10. Antoni Rubio ( @antonirubio), professor i periodista "Fan dels alumnes que s'esforcen sabent el futur difícil que els espera. Se'n sortiran perquè valen la pena..."

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT