Incendis diversos: l'actualitat en 10 tuits

Superat l'impacte de la cimera europea, la xarxa s'encén amb nous temes de debat, que van des de l'impuls de l'independentisme fins a la tragèdia dels incendis. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Feliu Ventura ( @feliuventura), cantautor "Rèquiem per les conciències ignífuges. Hauríem d'anar ja per dimissió per hectàrea cremada"

2. Pau Alabajos ( @PauAlabajos), músic "Hem retallat en mesures de prevenció i extinció d’ incendis per damunt de les nostres possibilitats... #prioritats"

3. Xavi Paba ( @xpaba), blogaire "Alícia Sánchez-Camacho creu que si Catalunya fos independent sortiria de l’euro. Ni Rappel! Quatre dies més i a 'La Noria' o al 'Sálvame'"

4. Joan Safont ( @joansafont), periodista i guionista "Celebro que el PSC descobreixi que amagar el cap sota l’ala (i rivalitzant amb el PP) sobre la independència, el porta a ser el Pasok català"

5. Maite Salord ( @MaiteSalord), escriptora, professora i regidora a Ciutadella (PSM) "Amb cada nova carta que envia, en Bauzá aconsegueix que més famílies optin pel català. A veure si l’Obra Cultural Balear li haurà d’acabar donant un premi!"

6. Rafael Pous ( @Pous), professor i emprenedor "Guardiola dóna suport explícit a la #independència. 51% a favor, 21% en contra. Tot d’una els independentistes ja no semblem tan radicals"

7. Salvador Cardús ( @salvadorcardus), sociòleg "CiU, a través de Duran, demana "sentit d’estat" a PP i PSOE en la renovació del TC. Sentit d’estat... espanyol, esclar. Urgeix que s’aclareixin"

8. Virginia Casado ( @virginiacasado), periodista "Com és possible que el consolat espanyol a Xangai s’hagi mudat al gratacel més car de la ciutat amb el xàfec que cau a Espanya?" 

9. David Garrofé ( @davidgarrofe), secretari general de la Cecot "Ens costa entendre que les crisis econòmiques són ,en el fons, crisis polítiques"

10. Cristian Segura ( @Cr_Segura), periodista i escriptor "Ciudadanos demana pantalles per veure  #LaRoja. "La gent ho vol", diuen. La gent també vol alcohol, sexe i farlopa, i l'Ajuntament tampoc en dóna"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT