L'economia a la deriva, Rajoy lliura el 'Còdex': l'actualitat en 10 tuits

Les crítiques a les prioritats de Rajoy, les polèmiques sobre el pacte fiscal i la crisi protagonitzen el debat a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min

BArcelona1. Joan Rangel (@rangeltarres), diputat al Congrés (PSC) "La prima de risc disparada i Rajoy anuncia una altra gran decissió: diumenge anirà a Compostel·la a tornar personalment el Còdex Calixtí"

2. Jofre Llombart (@jofrellombart), periodista "Rajoy no va anar als incendis del País Valencià i sí que anirà al lliurament del Còdex a Santiago.#ladada"

3. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’oficina de treball de la UOC "Això de votar a trossos el nou sistema de finançament seria com deixar que Alkorta fes l’alineació del Barça per la Supercopa #pactefiscal"

4. Maite Salord (@MaiteSalord), escriptora, professora i consellera del PSM "Amb el govern Bauzá hem tornat 40 anys enrere en protecció del territori, en llengua i, ara, en igualtat. Cap dona al seu govern. Vergonyós"

5. Pere Rostoll (@prostoll), periodista "Desnonament per la força de la Guàrdia Civil en Callosa d'en Sarrià [Marina Baixa] per #Bankia. Rescaten amb els teus impostos al banc que et lleva la teva casa!"

6. Gorka Landaburu (@G_landaburu), periodista "Videla condemnat a 50 anys. Quina enveja em fa la justícia argentina!"

7. Jordi Goula (@jordigoula), economista i periodista "Alemanya diu que la banca es recapitalitzarà via estat espanyol, com a deute. De què va servir tot l’enrenou de la cimera? Una pantomima més?"

8. Julia Otero (@julia_otero), periodista "Sí senyors: Iniesta pagarà 5 punts més d’IRPF que Casillas. I jo 5 més que Carlos Herrera. Catalunya té els impostos més alts d’Europa"

9. Jordi Fité (@jordifite), responsable de creativitat del CCN "Us recordo que el referèndum de l'OTAN es va aprovar amb un 31% del cens i que l’independentisme ara està en un 51%. Jo només ho dic"

10. Judit Mascó (@juditmasco), model i presentadora de TV "S’han fet molts avenços cap a una escola inclusiva aquests últims anys. No volem que retallin en això!"

stats