Un consell de ministres... reial: l'actualitat en 10 tuits

Les condicions de l'Eurozona a Espanya a canvi del rescat de la banca i el consell de ministres d'aquest divendres presidit pel rei Joan Carles, temes més debatuts a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en la versió en paper del diari


1. Joan Coscubiela ( @jcoscu), diputat al Congrés (ICV-EUiA) "El rei presidirà el consell de ministres dels ajustos durs mentre la casa reial segueix al marge de la transparència i el govern espanyol es nega a donar informació"

2. Oriol Duran ( @Odtor), cap de premsa d’ERC a Madrid "Quan Merkel deia que s’havia de fer alguna cosa per acabar amb els parats, no volia dir posar el rei a presidir el consell de ministres"

3. Jordi Goula ( @jordigoula), economista i periodista "La parafernàlia muntada de cara a aquest divendres és realment espectacular. Si volien cangueli general ho estan aconseguint. Però què en treuen?"

4. Josep Ginesta ( @JosepGinesta), director de la Oficina de Treball de la UOC "Tot apunta, doncs, que el festival de retallades d'aquest divendres (13) ocuparà cartells al Sitges 2012" 

5. Jaume Barberà ( @JaumeBarbera), periodista "Si en lloc de partitocràcia tinguéssim servidors públics, les coses no haurien arribat fins on són ara mateix. I el que en queda per veure!"

6. Lluis Foix ( @llfoix), periodista "Finalment, Rajoy i Monti no van guanyar Merkel, que és la que ha imposat els seus criteris. Prèstecs però amb competències per a Europa" 

7. Germán Temprano ( @German_Temprano), escriptor i periodista "Després de saber les competències que li quedaran després de les condicions de la UE el ministre De Guindos s’apunta a un curs CCC de guitarra"

8. Anna Bosch ( @annabosch), corresponsal de TVE a Londres "El president de Barclays ha defensat la cultura de la competitivitat posant d’exemple Federer. No sé pas si li agradarà a Roger" 

9. Vicente Vallés ( @VicenteVallesTV), director de ‘Noticias 1’ (Antena3) "No serà rescat, ni intervenció, però en realitat sembla que Espanya s’ha convertit en un protectorat econòmic de Brussel·les" 

10. Pedro Luna Antúnez ( @PedroLuna73), blogaire "El rescat de les conques mineres costa 400 milions. És a dir, el 2% dels diners que l’Estat ha destinat a sanejar Bankia. #NocheMinera"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT