Fent números amb l'IVA: l'actualitat en 10 tuits

La polèmica per la pujada de l'IVA manté el protagonisme absolut com a tema del dia a la xarxa. Les crítiques se centren en la lletra petita del BOE. A més, comença a cop de piulada "la guerra total" anunciada pel món de la cultura. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Fernando Garea ( @Fgarea), periodista "Fases de les retallades de Rajoy, sempre a pitjor: quan s’anuncien, quan s’aproven, quan s’expliquen i quan surten al BOE. Curiosa estratègia" 

2. Máximo Pradera ( @maxpradera), guionista, presentador de TV i periodista "Les recomanacions de la UE no són només el pretext per a les retallades, són també la coartada. Quan tot surti malament: «Ah, va ser la UE»" 

3. Pere Macias i Arau ( @peremaciasiarau), diputat al Congrés (CiU) "Coses del PP: pot cobrar molt més el director de l’ aeroport sense vols que no pas l’alcalde de qualsevol ciutat!"

4. Agustín Martínez ( @Agus_Martinez58), periodista "Algú hauria de recordar al PP que, segons Kissinger, 6 mesos després d'arribar al govern no hi ha  herències rebudes que valguin d'excusa"

5. Jordi Puig i Martín ( @JordiPM), autònom "Els autònoms ens enfilem per les parets per l’augment de l’IVA i l’IRPF, però la notícia és que el "món de la cultura" s’indigna. #invisibles" 

6. Enric Cambray ( @enriccambray), actor "Si tingués un teatre, avui mateix vendria abonaments per totes les temporades que vindran al 8% IVA #yoantesIVAalteatro" 

7. Meius Ferrés ( @mferres), Social media manager a la UdG "La cultura, tocada de mort amb les mesures anunciades ahir. El consum cultural caurà i serem més pobres, també d'esperit"

8. Cristian Segura ( @Cr_Segura), periodista i escriptor "Segons el #BOE, si la NASA et fa una entrevista de treball a Houston, a banda que no t’agafaran (per espanyol) perdràs la prestació d’atur"

9. Imma Aguilar Nàcher ( @immaaguilar), assessora de Comunicació d’Entesa "Parlar de transparència quan els aturats amb subsidi no poden viatjar a l’estranger em sembla una frivolitat. Era això el #quesejodan?" 

10. Bernard Pivot ( @bernardpivot1), periodista i crític literari "És curiós que s’hagi anunciat un rècord de superpoblació a les presons franceses el mateix dia que se celebra... la festa de l’alliberament dels presoners de la  Bastilla!"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT