Lliçons d'economia en píndoles: l'actualitat en 10 tuits

La crisi no ens deixa descansar ni en cap de setmana. La xarxa segueix bullint amb les reaccions dels internautes a la pujada de l'IVA i les noves retallades de drets socials. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en la versió en paper del diari


1. Xavier Sala i Martín ( @Xsalaimartin), economista: "'Apugem l'IVA perquè hi estem obligats per les recomanacions de la UE'. '¿Mandeeee?' Les recomanacions no obliguen... recomanen! Visca Montoro!"

2. Jordi Sevilla ( @sevillajordi), exministre (PSOE): "L’augment d’ ingressos pressupostaris que ha fet el govern espanyol (solament en anglès) de les seves mesures sembla molt optimista. Com amb l’amnistia"

3. Pedro Luna Antúnez ( @PedroLuna73), blogaire: "#GraciasFuncionarios per acabar amb l’incendi que va devastar 50.000 hectàrees a València mentre Rajoy anava al futbol. #GraciasBomberos" 

4. Jordi Sanuy ( @Jordi_Sanuy), periodista: "'La política és l'art de buscar problemes, trobar-los, fer-ne un diagnòstic fals i aplicar-hi després els remeis equivocats'. Rajoy? No, Groucho Marx!"

5. J avier de la Cueva (@jdelacueva), advocat: "¿Per què et poden suspendre el subsidi de l’atur per 'indicis de frau' però un polític pot presentar-se a les eleccions amb indicis de corrupció?" 

6. Martí Farrero ( @martifarrero), periodista: "Si no s’entén que el consum depèn més de la butxaca que d’obrir comerços a tota hora és que no s'ha entès res. #IVA #adeualpetitcomerç" 

7. Arturo Pérez-Reverte ( @perezreverte), escriptor: "L’error del cafè per a tothom va ser que també es va donar cafè als que ni en demanaven ni en necessitaven"

8. Xavier Martí Torrent ( @xaviermt), periodista: "Mentre França reconeix el nom català de ' Canigó', Espanya intenta imposar el topònim 'Mahón'. #ésmaó"

9. Ester F. Matalí ( @Ester_F_Matali), filòloga: "Abans que apliquin la pujada de l’IVA he de comprar-me cosmètics, una casa i morir-me. Així m’estalviaré una pasta en serveis funeraris"

10. Oriol Jara ( @orioljara), guionista: "Un exconseller de la Generalitat carregant fardells de tabac de contraban en un pàrquing. La millor definició de com està el tema"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT