El risc del rescat: l'actualitat en 9 tuits

El desgavell del govern espanyol i la desesperació (aparent?) valenciana, que aboquen l'Estat a la intervenció, centren l'atenció de la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

  1. José Luis Martínez ( @juanjo545) Traductor i bloguer
" De Guindos n'aprèn de pressa. Va tardar un any i mig a enfonsar Lehman Brothers i només 7 mesos a enviar-nos a tots a la ruïna. Rècord olímpic"

2. Antoni Garrell Guiu ( @AntoniGarrell) Enginyer industrial
"El problema és que lentament hem anat perdent la nostra capacitat de prendre decisions. De facto, portem mesos intervinguts"

3. Antonio Naranjo ( @AntonioRNaranjo) Director editorial de Prensa Universal
" Espanya en té un, en gasta dos i en deu tres. Mentre sigui aquesta la seqüència, tot el que ens passa ens seguirà passant. O pitjor"

4. Agustín Martínez ( @Agus_Martinez58) Periodista
" València no ha demanat el rescat per necessitat, sinó perquè es compleixi la frase de Rajoy, aquella que deia que volia per a Espanya el mateix que tenia València"

5. Salvador Mas ( @boromas) Director general d'Openfinance
"Torno de viatge per un món preocupat per la fallida de València i veig que aquí el debat és quin serà el dia festiu de les Falles. Us ho juro"

6. D. Cano Porqueres ( @Insight_Focus) Empresari i bloguer
"És curiós com els termes sobirania o assumptes interns poden ser subjectius i interpretables segons a quin país siguin aplicats"

7. Ramón Trecet ( @trecet) Periodista
" Valeriano Gómez dóna ara dades amb una seguretat que no tenia quan donava dades com a ministre [de Treball en l'últim executiu de Zapatero]. És increïble que es pensin que la gent no se'n recorda"

8. Peter A. Grant ( @USAGOLD) Analista de mercats especialitzat en l'or
"La relació euro-dòlar cau a un nou rècord dels últims dos anys: 1,2144 dòlars per cada euro. Això empeny el preu de l' or altre cop per sobre dels 1.300 euros per lingot"

9. Arianna Huffington ( @ariannahuff) Empresària de la comunicació
"La gent potser dirà que és massa aviat per obrir el debat sobre les armes que proposa l'alcalde [de Nova York] Bloomberg. En realitat és massa tard"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT