El risc del rescat: l'actualitat en 9 tuits

El desgavell del govern espanyol i la desesperació (aparent?) valenciana, que aboquen l'Estat a la intervenció, centren l'atenció de la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min

Barcelona1. José Luis Martínez (@juanjo545) Traductor i bloguer

"De Guindos n'aprèn de pressa. Va tardar un any i mig a enfonsar Lehman Brothers i només 7 mesos a enviar-nos a tots a la ruïna. Rècord olímpic"

2. Antoni Garrell Guiu (@AntoniGarrell) Enginyer industrial

"El problema és que lentament hem anat perdent la nostra capacitat de prendre decisions. De facto, portem mesos intervinguts"

3. Antonio Naranjo (@AntonioRNaranjo) Director editorial de Prensa Universal

"Espanya en té un, en gasta dos i en deu tres. Mentre sigui aquesta la seqüència, tot el que ens passa ens seguirà passant. O pitjor"

4. Agustín Martínez (@Agus_Martinez58) Periodista

"València no ha demanat el rescat per necessitat, sinó perquè es compleixi la frase de Rajoy, aquella que deia que volia per a Espanya el mateix que tenia València"

5. Salvador Mas (@boromas) Director general d'Openfinance

"Torno de viatge per un món preocupat per la fallida de València i veig que aquí el debat és quin serà el dia festiu de les Falles. Us ho juro"

6. D. Cano Porqueres (@Insight_Focus) Empresari i bloguer

"És curiós com els termes sobirania o assumptes interns poden ser subjectius i interpretables segons a quin país siguin aplicats"

7. Ramón Trecet (@trecet) Periodista

"Valeriano Gómez dóna ara dades amb una seguretat que no tenia quan donava dades com a ministre [de Treball en l'últim executiu de Zapatero]. És increïble que es pensin que la gent no se'n recorda"

8. Peter A. Grant (@USAGOLD) Analista de mercats especialitzat en l'or

"La relació euro-dòlar cau a un nou rècord dels últims dos anys: 1,2144 dòlars per cada euro. Això empeny el preu de l'or altre cop per sobre dels 1.300 euros per lingot"

9. Arianna Huffington (@ariannahuff) Empresària de la comunicació

"La gent potser dirà que és massa aviat per obrir el debat sobre les armes que proposa l'alcalde [de Nova York] Bloomberg. En realitat és massa tard"

stats