El pacte fiscal, l'Onze de Setembre i... Neymar: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre el pacte fiscal lligat a la celebració de l'Onze de Setembre, el cas Sánchez Gordillo i el paper de Neymar als Jocs de Londres són alguns dels temes més seguits a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Josep Antoni Duran i Lleida ( @ciuduran), portaveu de CiU al Congrés " #PacteFiscal és un model propi, no el concert basc. Inclou pagar serveis de l’Estat més solidaritat. Deixem de banda la basquitis

2. Salvador Cardús ( @salvadorcardus), sociòleg "Que l’ Onze de Setembre tothom defensi el que cregui més oportú. No és de ningú i ha de ser de tothom. A velocitats diferents, tots endavant!"

3. Imma Aguilar Nàcher ( @immaaguilar), assessora d’Entesa al Senat " Paul Ryan em recorda l’operació Sarah Palin, una radicalització de la candidatura republicana. ¿Ryan en sabrà més de geopolítica?" 

4. Gabriel Massana ( @GabrielMassana), enginyer informàtic "És sorprenent com el públic de Londres 2012 sempre aplaudeix molt els esportistes de les seves excolònies. ¿Us imagineu això en un Madrid 2020?" 

5. Jordi Jubany ( @JordiJubany), mestre i antropòleg "N'hi ha que no volen tecnologies a les escoles. Els l libres també són eines tecnològiques, però no crec que es refereixin a aquestes. Ni al guix" 

6. Agustín Martínez ( @Agus_Martinez58), periodista "Un ministre d’Interior que emet citacions il·legals i que no té idea del que és un aforat [en referència a Sánchez Gordillo] només pot ser-ho de Rajoy"  

7. Feliu Ventura ( @feliuventura), cantant "Si es retira [el nom de] País Valencià [d’una plça de Xàtiva] és perquè Franco no s’ha retirat. #Xàtiva #ÉsPaísValencià" 

8. Elena Valenciano ( @ElenaValenciano), vicesecretaria general del PSOE "L'economia alemanya es desacceleraa. Doncs ja veurem com frau  Merkel comença a moure's de la seva ultraortodòxia liberal"

9. Ignasi Taltavull ( @ignasitf), periodista esportiu "Potser dic una tonteria, però les operacions que representen una despesa tan important com el fitxatge de Neymar s’haurien de votar" 

10. Josep M. Lozano ( @JosepMLozano), professor de ciències siocials a Esade "Mai no entendré per què tanta gent, als museus, es dedica a fer fotos dels quadres en lloc de mirar-los, ni que sigui un moment"

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT