El pacte fiscal, l'Onze de Setembre i... Neymar: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre el pacte fiscal lligat a la celebració de l'Onze de Setembre, el cas Sánchez Gordillo i el paper de Neymar als Jocs de Londres són alguns dels temes més seguits a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Duran ahir en un esmorzar d'Unió a Palafrugell acompanyat de la vicepresidenta Joana Ortega.

Barcelona1. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran), portaveu de CiU al Congrés "#PacteFiscal és un model propi, no el concert basc. Inclou pagar serveis de l’Estat més solidaritat. Deixem de banda la basquitis"

2. Salvador Cardús (@salvadorcardus), sociòleg "Que l’Onze de Setembre tothom defensi el que cregui més oportú. No és de ningú i ha de ser de tothom. A velocitats diferents, tots endavant!"

3. Imma Aguilar Nàcher (@immaaguilar), assessora d’Entesa al Senat "Paul Ryan em recorda l’operació Sarah Palin, una radicalització de la candidatura republicana. ¿Ryan en sabrà més de geopolítica?"

4. Gabriel Massana (@GabrielMassana), enginyer informàtic "És sorprenent com el públic de Londres 2012 sempre aplaudeix molt els esportistes de les seves excolònies. ¿Us imagineu això en un Madrid 2020?"

5. Jordi Jubany (@JordiJubany), mestre i antropòleg "N'hi ha que no volen tecnologies a les escoles. Els llibres també són eines tecnològiques, però no crec que es refereixin a aquestes. Ni al guix"

6. Agustín Martínez (@Agus_Martinez58), periodista "Un ministre d’Interior que emet citacions il·legals i que no té idea del que és un aforat [en referència a Sánchez Gordillo] només pot ser-ho de Rajoy"

7. Feliu Ventura (@feliuventura), cantant "Si es retira [el nom de] País Valencià [d’una plça de Xàtiva] és perquè Franco no s’ha retirat. #Xàtiva #ÉsPaísValencià"

8. Elena Valenciano (@ElenaValenciano), vicesecretaria general del PSOE "L'economia alemanya es desacceleraa. Doncs ja veurem com frau Merkel comença a moure's de la seva ultraortodòxia liberal"

9. Ignasi Taltavull (@ignasitf), periodista esportiu "Potser dic una tonteria, però les operacions que representen una despesa tan important com el fitxatge de Neymar s’haurien de votar"

10. Josep M. Lozano (@JosepMLozano), professor de ciències siocials a Esade "Mai no entendré per què tanta gent, als museus, es dedica a fer fotos dels quadres en lloc de mirar-los, ni que sigui un moment"

stats